Alıntı burhankutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım iyi güzel diyorsunda zaten onlara verecek okadar paramız olsa gider onları alırdık he kaldı bu aracın böyle ses getirdiğini duysam zaten almazdım herkes anadan doğma gp ye binmiyor ben aynı segmentte kıyaslama yapmadım 1991 yani tam 19 yaşındaki arabayla kıyasladım yine diyorum 1-2-3-4-5 yaşındaki arabalardan bukadar ses gelmemesi lazım demekki işçilik sıfır bir tek motoru on numara geri kalanı at çöpe gitsin zaten elime az para geçsin gözünün yaşına bakmam satarım.herşey maddiyatla alakalı bindiğin araba oturduğun ev aldığın giysi vs vs..
bende onu demek istemiştim işte; o kadar param olsaydı GP almazdım.
ne kadar ekmek o kadar köfte. arabayı alırken ucuza bir çok donanım v.s. alıyoruz ancak aracı pahalı diğer araçlara göre kıyaslıyoruz. neticede en ucuzu 24 bine full kiti 32 bine alınan araç bunlar. ne bekliyorsunuz ki
ben arabayı alırken neyle karşılaşacağımı bildiğim için kafama takmıyorum bazı şeyleri. gidip 40 bine bir araba alsaydım o zaman sıkıntı yapardım.

fazla birşey beklemeyin diye çok defa dedim, yine diyorum araba yenide olsa fazla birşey beklemeyin......