Alıntı mehmetdervisoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ayrıntılı konuşamadık, ses kalorifer borularından geliyormuş destekle sabitlediklerini bildirdiler. zaten 1 günde halledildi gögüs sökme olmamıştır diye tahmin ediyorum. İstersen servisine bildir ist/küçükyalı birmot ile görüşsünler. (Yalnız aynı sesden bahsediyor değil mi? önce motor stop/start da 2-3 kez ön konsoldan geliyordu. sonrasında kasislerden geçerken ve gaz kestiğinde de gelmeye başadı.)
aracı 3 aydır kullanıyorum. ilk 1000 km hiç sorun yaşamadım. sadece radyo sesi 15 i bulunca sağ hoparlörden bir vurma sesi geliyordu. çok takmadım buna nasılsa halledilir diye. araç 4500 km oldu 3500 km dir bu ses artarak devam ediyor. önce nerden geldiğini anlamadım ufak gıcırtılardı fakat artık eminin. pedalların üst tarafından bir yerden geliyor. çalıştırırken ve stop ederken ön konsol hafif sallandığında, normal sürüş esnasında ayağını gazdan çekip geri yüklenirken çok bariz ve rahatsız edici biçimde gelmeye başladı. özellikle sıkışık trafikte dur kalk esnasında tahammül edilmez oluyor. resmen karyola yayı gibi . kıştan önce bir ufak bakım yaptırmak istiyorum. o zaman göstermeyi düşünüyorum. sadece servis konusunda kararsızım. araç bir kaç gün kalacak derlerse geçici olarak araç verecekler mi bilemiyorum. bu konuda bir başlık açmama rağmen ankara da bu durumu ve halletmiş bir servis adı alamadım kimseden. ilk tercihim kartaş olacak gibi ama. bakalım son ana kadar fikrim değişmezse.