arkadaşlar benim ek işim araba alıp satmak ama gp aldım geçen ay 16 bine 2007 active benzinli ve satmak istemiyorum nedense aracı normalde aldığım gün internete satılığa koyardım 1 aydır koyasım gelmedi yaw ne güzel bi arabamış bu dizeli savunan arkadaşlara geçen yıl abime gireni anlatayımda ona göre dizele gitsinler 2005 307 hdi aldı 1.6 look 10 ay kullandı vep övüne övüne anlatırdı dizelin tasarrufunu bana geçen ay arabada titreme başladı çalışırken ve istop ederken tamirci arkadaşlara gittik aracın pompa ve enjektör turbo takımının değişmesi gerektiğini söyledi ve set olarakta yaylı volantın toplam masraf 4200 1 yılda yaptığı tasarrufu 3 e katladı şimdi dostlar dizel iyi olabilir yakıt konusunda az yakma falan ammma dizellerde aracı çalıştırdığınızda yürümeden önce 5 dakika beklemiyosan durduğun zaman turbonun kendini boşaltmasını beklemeden hemen istop ediyosan he çok kısa mesafede abim gibi istop et çalıştır yapıyosan vede en önemlisi yakıtı çeyrekdepo altında ve hep farklı benzinlikten alıyosan ve aracınızı aradabi bayanlarda kullanıyorsa ( tüm bunlara dikkat etmezler) ve 2 . el 100 bine yakın dizel aldıysanız altınızda saatli bomba olabilir .şimdi bazı insanlar benzinlide olmazmı bunlar diye düşüne bilir tabikide olabilir ama parça fiatları arasında uçurum var bence senede 20 bin yapmayan biri almamalı dizel zaten pompa fiatlarıda yaklaştı traktör sesi gibi gürültü çekmeye deyermi yaw