Herhangi bir sistemi devre dışı bırakmak için somut bir şekilde temas gerekiyor..
40 km hıza ulaştıktan sonra ön panelde yeşil yanan city ibaresi sönüyormu ???? eğer dediğinize göre sistem devre dışı kalıyorsa o ışığın sönmesi gerekiyor...
Kelime anlamlarına dikkat edelim
Birşeyi anlamadım gurikemi katılıyorsunuz banamı katılıyorsunuz
benim mesaja +100 yapmışsınız altına gurik size tamamen katılıyorum demişsiniz.![]()
bakın otomotiv mühendisi değilim ancak şunda iddaa ederim size servis söylemiş olabilir (byak) nickli üyemizin konusunu okudum şimdi hiçbir sorun olmayan sağ camı için tamam arızayı yaptık diyende servis bu bütün servislerin yada bilgi veren her kişinin doğruyu bildiğini kanıtlamaz
ben denedim city modu açık iken seyir esnasında devre dışı bıraktığımda direksiyon ağırlaştı demek ki sistem kendini devre dışı bırakmıyor ki böyle bir mantıkta yok zaten
iyi biz aracı eco moduna alalım kendisi çıkarsın bir otomotikte kullananlım o manuele alsın olurmu hiç
Cengiz çok gülmüşsün arkadaşım.Ne demek istediğini de anlatamamışsın.
Şöyle söyledik biz bak dinle.
CİTY DENEN DEVRE BİR REOSTA'DIR ASLINDA.Anlaman için şöyle söyliyeyim odaların lambasına kumanda eden ve ışığın parlaklığını ayarlayan düğme gibi.
yada radyonun ses düğmesi gibi. Anladığını varsayıyorum.
Ben eğitimciyim ve ne dediğimi bilmek zorundayım.Atmasyon bilgi yok yani anladın mı?
80 KM den sonra city etkisi tamamen ortadan kalkar yani city destek akımını tamamen keser.Sistem devreden çıkmaz sadece normal sertliğe döner.Kağan da bunu doğrular şekilde kademeli azalan etkiden bahsetmiş. Ama 40 ta değil 80 de tamamen ortadan kalkar. Kullanma klavuzu da böyle diyor canım benim.
Gerçi Gp den ayrılmışsın ama ilgin azalmamış tebrik ederim. Tabi gp yi. Nasıl bir araçsa satsan da kurtulamıyorsun.![]()
Konu gurik tarafından (05/07/2010 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.
Gezgin Gp.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri