Alıntı NyhatShu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zafer abi yağmur sensöründe ilk kademeye getiriosn ilk desteği sen veriosun çözmüşün zaten. hız sabitlemede sorun yok yanında onun on off var silgeç gibi ON konumuna getiriyosun daha sora ayağın gazda olsun olmasın yukarıya doğru çektin mi o kolu o hızda sabitleniyor daha sora yukarı yapıp hızını artırırsın aşağı doru azaltıyor ve motor freni gibi bişey yapıyor yokuşlarda hissediyorum sabitlediğim zaman ve bu arada gaza basıp belli bi hız yükseltirsen tekrar ayağını gazdan çektiğinde sabit hızına geri dönüyor. debriyaj frende devre dışı yanlış anlama sana değil belki bilmeyen arkadaşlar vardır diye yazdım.
+1000
Gayet güzel açıklamışsın. İhtiyaçlar kullanıma göre değişir sene 40 bin uzun yol yapan için mükemmel bir özellik. Tuş şeklinde değilde ayrı bir kol olması ise aslında bir avantaj assist kit ve spk olmazsa olmaz paketlerdi benim için ve özellikle çift şeritli yollarda çok kullanışlı. Yağmur sensörü gayet pratik birinci kademeye alıp keyfine bakıyorsun. Kararan dikiz aynasıda gerçekten güzel keşke bu özellikteki araca bir sene önce sahip olsaydım diyorum. Öte yandan evet fazla uzun yol yapmayanlar için çokta gerekli donanımlar değil.