Geçmiş olsun.
Garanti kapsamındaysa hiç uğraşma direkt servise ver değiştirmelerini iste en temizi öyle olur.
Merhaba, 3 gün önce çalışan cruise control bugün çalışmadı, açınca göstergedeki hız sabitleme lambası yanıyor, ekranda hız sabitleme devrede yazıyor ama hızı sabitlemiyor, çözüm için fikri olan var mı?
araç 1.6 mjet bravo
edit: SORUN COZULDU, CEVAP 9. MESAJDA
.
Konu sadece_erhan tarafından (30/12/2012 Saat 17:21 ) değiştirilmiştir.
Geçmiş olsun.
Garanti kapsamındaysa hiç uğraşma direkt servise ver değiştirmelerini iste en temizi öyle olur.
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
kol soketi ve kablolarda sorun olsaydı paneldeki lamba ve ekrandaki hız sabitleme devrede yazısını da göremezdin, bence boşuna oraları elleme.
Ne mutlu Türküm diyene.
bende stilo da bir kez devre dışı kalmıştı aracı stop edip çalıştırınca düzelmişti.servise gitmek sorun oluyorsa akü + kutbunu çıkarıp bi süre bekleyin tekrar takın isterseniz.
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
Benim araçta bu konuda şöyle bir sıkıntı var.
otobanda c&c yi 90-100 e ayarladığımda gayet güzel ama 110-115 ve üstüne ayarlayınca c&c lü, araç kendini o hızlarda frenlemeye çalışıyor daha çok sarsıyor aracı ve o sarsıntıdan sonra sarı lamba ve c&c devre dışı.hoş kontağı kapatıp açınca düzeliyor ama 100 üzerinde c&c kullanamayacak mıyız?
Sorun fren müşüründe, basili kalmış. dolayisiyla sistem frene basildi sanarak cruise controlu devreden cikariyor, ayrica basili kaldigi icin fren lambalarımda sürekli çalışır durumda, az önce farkedip musuru kontrol edip sorunu teyit ettim. Teshis islemi tamamlandi. Sira tedavide
edit: pazar sabah tedavi işlemide tamamlandı, şöyle ki
ekde fotoğrafda görünen müşürdeki a çubuğunun uzunluğu, müşürün sabitlendiği yerden pedal arasındaki boşluğa uygun olacak şekilde içindeki 5-6 adet çentikten uygun olana sekman takılmasıyla ayarlanıyor,frene sert basınca muhtemelen sekman orjinal çentiğinden kayıp başka bi çentiğe oturmuş. düzeltip sıkıntıyı giderdim.
Konu sadece_erhan tarafından (30/12/2012 Saat 15:25 ) değiştirilmiştir.
Çok hızlısın Erhan![]()
güncelll
konuyu biraz hortlaşmış olacağım ama aynı sorun bende de var. Hergün çalışan cruise kontrol bugün çalışmıyor. Ne yeşil lamba yanıyor ne de yol bilgisayarında hız sabitleyici aktif yazıyor. bu arada asr, esp, hill holder, start&stop devre dışı uyarısı veriyor. Sanırım benim sorunda bu fren müşiri ile alakalı. Bu alet arabanın neresinde oluyor tarif edecek biri varmı?![]()
ilim öğrenmenin başı sabırdır !
Fren pedalının bastığınız kısım değilde tam tersi ucunda eğilip bakarsanız kırmızı/gri ufak bir parça.
yok bulamadımokadar baktım fenerle felan ama göremedim. Bende sarı gri bir parça var o da debriyaj pedalına bağlı.
ilim öğrenmenin başı sabırdır !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri