Arkadaşlar. Otomobil Tüketicileri derneğine sizlerin adına bu mesajı yazdım cevap bekliyorum. Duruma göre sizlerin yardımına belgelerine ihtiyac duya bilirim. Benden haber bekleyin.

Sayın yetkililer. Ben Oto yan sanayi olarak çalışan makina müh. yim. Ötv indirimden yaralanarak araç araştırmasına girmiştim ve zaten yan sanayisi oldugumuz Tofaş ın Grande punto aracında karar kılmıştım. Açıkçası aracımı beklerken yaptığım araştırmalar sonucunda aracı sınıfının iyilerindne oldugunu öğrendim. Fakat genel bir şakayet var ki oda elektro servo motor arızası halk arasında city modu arazası diye geçiyor. Daha evvel toyota ve huyndai nin başı gelen ve ömür boyu servo motor garantisi çıkartarak önlerine geçtikleri bir arıza aslında. Şu an bir çok kişi bundan şikayetçi. Çünkü servo motorlar Türkiye yollarında arıza yapma ihtimali yükseliyor. Ve bunu değiştiriyorlar. Granti kapsamında iken araç süper servis değiştiriyor. Fakat aracın garanti bitince bu günkü fiyatı ile 1950 tl gibi bir rakam istiyorlar. Eğer şikayet ederim mahkemye giderim derseniz parça fiyatını ödemeyi yalnızca işçiliği sizden istemeyi teklif ediyorlar. Madem fabrika hatası değiş neden böyle bişi yapıyorlar. Fabrika hatası ise neden recall yada hyundai gibi servo motorlara ömür boyu garanti verip tamamını karşılamıyorlar. Şikayetleri hep bireysel yoldan çözmeye duyurmamaya çalışıyorlar. Eğer ilglinenirseniz bu sıkıntı yaşamış kişilerin görüşlerini ve ellerinde kanıt ve evrakları size iletmelerini sağlıyabilirim. Bende aracımı alınca ilerde belki bu sıkıntı yı yaşıyacağım. Sırf araçların Türkiye modifikasyonunu düşünmediler diye ben neden para ödeyip sakıntı cekiyorum? Bu konuyu değerlendirmenici bir çok madur olan veya olacak insan adına sizden rica ediyorum. İyi günler.