Murat kardeşim hoşgeldin. Ben de yeniyim. Hemşeri sayılırız. Trabzonluyum.Ben Ankaradayım. Ben aynısının benzinli otomatik ve baz dynamic donanımını aldım.31bin TL ye. Showroomda senin aracının donanım olarak aynısı ama multiairli benzinli motorlu olna versiyonunu incelemiştim. Ses sistemi olarak sadece arkada ekstra woofer var. Şu an benim aracımda o yok tabi. Ama şunu söyleyebilirim. Ben ses sistemini, teybi kastetmiyorum, pek begenmedim. Sesis 20 seviyelerine cıkardıgında buplama yapıyor. Aslında hoparlör güçlü de kapı plastigi buna sebep oluyor gibi onu da belirteyim, ama sonucta bupluyor. Woofer lı hifi li olanı da showrromda inceledigimde aynı olmuştu söylim. Sadece arkadan güclü ilave bir bas geliyo...Belki teyp cıkışları farklıdır falan ama öyle bile olsa buplama onda da oluyor haberin ola...Ben su anda teybin maksimum bası 6 kademe, 3 e indirdim ve baslar gene var ama cok tok degil bu sekliyle...Ancak bu sekilde kesebildim o olayı...Sonuç olarak arkadaşım sıfır şavrole kruz aldı ve onda da var bu buplama olayı. Ses sistemi konusunda daha önce kullandıgım araclardan en iyisi opeller diyebilirim. Sonra vw ve fordlar cok ii diyebilirim. Hoparlörleri güçlü...Çözüm ne derseniz, orjinal hoparlörlerin yerine aynı ebatta daha güclü türler alınabilir. Çünkü buplama olayı teybin gücünden geliyor. Yani teyp güclü ama hop. ler eksik kalıyor gibi...
Dizel alman da ii olmuş Ekstra donanımlarla 35 bin rakamı daha aşağılara cekilebilir bence....Forumdan araştırırsan dizel miydi benzilimiydi hatırlamıyorum ama o da herseyi almıştı ve 34500 diye bi rakam almıştı...
Ben 1 haftada beyazı fabrikada oldugu icin almıştım sırf 2 ay beklememek icin...Zaman geçmez de şimdi bilirim![]()
Keyifli sürüşler
Not: Arkadaşlar aracımızdaki start stop,eco modu ve otomatik vites konusu insanı gercekten sakin bir kullanıma itiyor belirtmek isterim. Bu da yakıta yansıyacaktır. Hele şu ilk depom bitsin de...Daha önce 1.6 benzinli 2000 model focus kullanmıştım bundan önce ve o kasa focuslar efsane bilirsiniz. Aracın 1.6 olduguna bile inanamıştım. O model ve yaştaki araçtan sonra 1.4 bir araç beni kasacak sandım ama aracın konforu ve motorun canlılığı beni tatmin etti dogrusu....Heleki 1.3 dizelleri cok daha iidir sanıyorum.
Yer imleri