Herkese Selamlar... Ben Anıl Şahin Forumu çok uzun zamandır takip ediyorum daha öncedende böyle bir tanışma konusu açmıştım ancak üstünden çok uzun zaman geçti fazlada forum içersinde ortama katılamadım ondan yeniden bir konu açmak istedim ben istanbul bahçelievlerde oturuyorum siyah 2009 fire dynamıc bir grande punto'm var çok yakında resimlerinide sizlerle paylaşıcağım inşallah... birde istanbulda buluşma söz konusumudur? bunu merak ediyorum teşekkürler herkese iyi günler iyi forumlar![]()
Merhaba Anıl.Hoşgeldin.
Merhaba kardeşim hoşbulduk...
Konu JASMINE tarafından (15/03/2010 Saat 21:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazı stili değiştirilmiştir.
Hoşqeldin anıl
Keyifli ve aktif forumlar.
Konu JASMINE tarafından (15/03/2010 Saat 21:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazı stili değiştirilmiştir.
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Teşekkürler Hoşbulduk...
Konu JASMINE tarafından (15/03/2010 Saat 21:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazı stili değiştirilmiştir.
Hoşgeldin anıl sanada tekrardan![]()
Hoşbuldukta Mehmet Ağabey sen benim msn de vardın sildin mi beni ne yaptın ya![]()
Hoşgeldin Anıl,keyifli ve aktif forumlar.
tekrar hoşgeldin diyelim o zaman anıl
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Tekrar hoşgeldin Anıl, keyifli forumlar...
aramıza hoşgeldin. aktif olman dileğiyle.
Aramıza yeniden hoşgeldin, kazasız sürüşler, keyifli forumlar.
hoşgeldiniz aktif forumlar
Hoşgeldin Anıl. Keyifli ve aktif forumlar
hoş geldin keyifli ve aktif forumlar..
Aramıza tekrardan hoşgeldin Anıl. Keyifli ve aktif forumlar. Bu arada İstanbul ekibi sürekli buluşmalar gerçekleştiriyor ve buluşma öncesi buradan bilgi veriyorlar.. Forumdan ayrılma, sürekli bizlerle ol, sende buluşmalarımıza katıl![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri