Merhaba artık kendimi tanıtma zamanı geldi. Orduluyum bekarım istanbul sarıyerde oturup çalışıyorum.
sanırsam çok yakın zamanda ilk sıfır arabamın siparişini vereceğimhayatım boyunca hep Tofaş fiat araba kullanmış olan birisiyim, araba sürmesini adaşım olan 86 model Murat 131 de öğrendim daha sonra 1988 model Doğan ile kendimi geliştirdim bir kaç yıl sonra Doğan SLX ile lüxe doydum daha sonra eski işimde 1995 kartal S ile Ordu ilinde dağ bayır gezerek Camel tropi yaptım en sonunda ise 2000 model Palio 1,4 EL ile en güzel yolculuklarımı ve macerelarımı yaşadım bu zamana kadar gördüğünü üzere hep benzinli araba kullandım ve arabalarım bende çok çekti devir göstergesini 3500 den aşağı hiç indirmezdim lakin bu zamlardan sonra artık altından kalkamadığımdan solayı sıra dizel Evo ya geldi artık gaz pedalına altında yımırta varmış gibi basacağım. almış olduğum fiyatı aşağıda verdim engin yorumlarınızı bekliyorum. herkese saygılar sevgiler.
PUNTO EVO 5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 75 HP + SAFETY PLUS KIT +ASSIST KIT + KIT = 35.000TL
hazır konuyu açmışken birde soru patlatim bu kit' in BLUE&ME KIT'ten farkı sadece bagajın sağ tarafında bulunan subwoofer mı? yoksa diğer kapı içi kolonlarda farklımı?
Yer imleri