Alıntı IVAA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok teşekkür ederim Halit, dün akşam itibari ile aracın siparişini bildirdik fabrikanın elinde olmadığı için italya' ya sipariş edilecek dolayısı ile maksimum 2 ay bekliyeceğim fiyatta indirim ne yazıkki 35.000 den aşağıya inmiyorlar fiyatta arabayı almış olduğunuz il ve yaşınızda önemli trafik tescili ve sigortası için zaten. benim şöyle bir avantajım var bu 2 ay içerisinde fiyat inerse bana yansıyacak ama fiyat çıkarsa yansımayacak. Hi-fi ses sistemine gelince bayide 2 saat inceledim bana Hİ-Fİ li araba daha net ve temiz ses veriyor gibi geldi ve siparişi verdim. herkese tekrar teşekkür ederim
Hadi hayırlı olsun kardeşim. Ne renk sipariş verdin bu arada? Evo beyaz mı yoksa metalik beyaz mı?
Umarım 2 ay bekleyebilirsin Ama bence o kadar da uzun sürmez. 1 aya gelir tahminimce....Fiyattan etkilenmemen güzel, zira su anda takas indirim fiyatı 1000 TL indirimle veriyolar ama ben onu da sordum showrooma,vergiler harclar içinde olarak 1000 TL imiş. Biraz cezbetmek amacıyla baslatmıslar kampanyayı.... Ama fiyatın düşeceğini sanmam...Birçok firma zam bile yaptı...Hifi sesi sen begendin sanırım, umarım ben yanılıyorumdur. Gelince test edersin bakalım sesi 20 lere cıkardıgın zaman buplama olacak mı...

Görüşürüz