Alıntı Kriminal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mühim olan sindirip sindirmemek degil.Siz futbolu ne sanıyosunuz takımınız yenınce obur takımı ezmek ve taraftarlarınıda rencıde etmekmıdır..

İyi olan kazansın arkadasım iyi kimse o kazansın ..
Anladın sen..
Dediklerinin konuyla alakası yok Deniz.
Sana şöyle söylim eğer Bjk yenseydi burada ne geyikler dönicekti veya ne konusmalar,dialoglar dönicekti biliyormusun veya tahmin edebiliyormusun ? Burda rencide edilen kimse yok eden de yok. Ama durduk yere ortamı germenize anlam veremiyorum. Burda sadece Bjk lı olanlar sizlermisiniz ? Konuya girip tebrik etmek bu kadar mı zor ? Veya onuda geçtim eğer yazılacak cümleler karşıda ki insana dokunacak şeylerse yazılmasının ne anlamı var ? Bu derbiler sonrası yazılan bu yorumlar ve geyikler olmadığı sürece eğlencesi kalırmı bu işin hiç ?

Demem o ki buraya bu açtığım konu kimseyi aşağılamak veya rencide etmek için açılmamıştır.Sadece her derbi sonrası tüm Türkiyede olan derbi sonrası yapılan muhabbetler, geyikler vs. sebeplerden dolayı açmıştım. Ama durum şu ki aramızda olan fanatik Bjk taraftarlarından yenilgiyi hazmedemeyip,ortamı germe niyetinde olanlar var.Konunun açılış sebebinin dışına cıkmamanızı öneriyorum. Bu konuşmalar devam edicekse eğer moderatör arkadaslardan ricam konuyu kitlemeleri.Ne kimseyi kırmak isterim nede kırılmak isterim.Saygı duyduğum kişilerin bendeki değerlerinin azalmasını istemem.