Türkiye ligini artık takip etmiyorum.Çünkü hiçbir takım gerçekten iyi futbol oynamıyor.Bizim ülkemizde futbol artık günü kurtarma oyunu olmuş.18 takım içinden ileriye dönük herdefleri olan bir tane takım göremiyorum.Geçen seneye kadar hiçbir maçın özetini kaçırmayacak derecede fanatik bir izleyiciydim ama artık görüyorum ki bizim büyük dediğimiz takımlar sadece bize büyükler.Aslında büyüklükle hiçbirisinin alakası yok.Avrupa kupalarında takımlar düzeyinde ve milli takımlar düzeyinde başarımız ortada.O yüzden Fb şampiıyon olmuş Ts,Gs veya Bursa şampiyon olmuş hiç umrumda değil.Gelecek yıl Avrupa kupalarına katılacak takımların durumunu da şimdiden tahmin ediyorum.Şamp ligine doğrudan katılacak takımız 6 maç yapar gelir.2. olan ön elemede elenir.Uefa kupasındaki takımlarımızın belki 1-2 si gruplarda oyalanır veya 1 tur atlar.Sonuç olarak Nisan ayı gelmeden avrupada takımız kalmaz.Valla arkadaşlar zorunuza gitmesin ama durum gerçekten bu.Orada parayı götüren birçok futbolcunun takımın hedefleri ve başarısının umurlarında olduğunu düşünmüyorum.Zaten böyle giderse artık maçlara gelecek seyirci de bulamazlar.Neyse çok uzattım kalın sağlıcakla...