bu hakemlerle alınan her galibiyet şaibelidir! şu bi gerçek fenerbahçenin şampiyonluğu için düğmeye basıldı trabzonda buna dahil kazandığı penaltılar incelenirse daha net anlaşılır.
bu hakemlerle alınan her galibiyet şaibelidir! şu bi gerçek fenerbahçenin şampiyonluğu için düğmeye basıldı trabzonda buna dahil kazandığı penaltılar incelenirse daha net anlaşılır.
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
Şuan oynanan Futbola bakarsanız Türkiyede'ki Şampiyonluğu hakeden de Fenerbahçedir bence.İyi futbol oynuyormu hayır.Kötünün iyisi sadece.Bu hakem davaları 1 yaklaşık 1 asırdır süre gelen birşey.Değişmedi değişmezde. Ama Fenerbahçe nasıl bir güce sahip ki yok hakemi satın aldılar, yok sampiyonluk düğmesibne bastırdılar filan.Bunu anlamıyorum bende.Orta da bir delil olmadığı sürece de evet Fenerbahçe şaibeli olarak şampiyon olmuştur veya maç almıştır cümlelerine inanmıyorum.Her 2 takımda da aksam top oynayanların sayısı belliydi.Geri kalanlar vasattı zaten. Ben en çok Alex ' e şaşırdırm.İlk yarı dedim nerde bu Alex 2-3 kere duydum adını.Koşmadı bile. 2.yarı burdayım dedi ve hernekadar hızlı koşamasada oyun kuruculuğu ve bitiriciliği ile maça damgasını vurdu.Alex iyi ki varsın...!!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri