inanmıyorum yaa kazanmışım, bu yaştan sonra üniversite okuyacağız hiçte çalışmadım 1 milyon 800 küsür kişi arasından ygs 1 e sonucuna göre 894 bininciyim oleeeyyy ygs 4 e göre 655 bininci yürü bea![]()
Arkadaslar ygs sınav sonucu acıklanmıs sabahın korunde gelen telefon ıle ogrendım sonuca baktım ,sımdı tekrar battanıye altına gırıp uyumaya devam
ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
inanmıyorum yaa kazanmışım, bu yaştan sonra üniversite okuyacağız hiçte çalışmadım 1 milyon 800 küsür kişi arasından ygs 1 e sonucuna göre 894 bininciyim oleeeyyy ygs 4 e göre 655 bininci yürü bea![]()
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
zeynel kardeş sevinçten mi yoksa üzüntüden mi girdin tekrar battaniye altına![]()
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
hayırlı uğurlu olsun bende görevliydim halen daha alamadım ücretini![]()
Vatan size minnettar hocam,kim veriyor ücreti ilçe milli eğitim mi?
Abı bızım yıgen ders calıssın dıye evınde pc ve net kaldırıldı boyle olunca benı aradılar sabahın körunde ygs acıklanmıs bır bak dıye, 371 almıs ama dersanede 430 altına dusmuyordu bıraz canım sıkıldı battanıyenın altına gırme sebebım uykum vardı ondan gırdım sabahın o korunde kalkıp ne yapacam oglene kadar![]()
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Puanı çok iyi değil. ama sıralama ne alemde hangi bolumden tercih yapacak. Maalesef 800 bin kisi matematikten hic yapamamıs. Eğitim içler acısı
bizim oğlanda 340 almış...okul puanı ile 400 falan oluyor...
hayırlısı artık....
hayırlısı olsun cemal abi..HAngi puan türünden almış alanı ne. Birinci kısımdan tercih yapmayı düşünüyor mu? Arkadaşlar bu konuda elimden geleni yapmaya çalışırım.Eger sormak istedikleriniz varsa ..
mustafa kardeş...inan bilgim yok..sadece 340 falan aldığını söylüyor...okul puanı ile birlikte 400 olacakmış...
gerekirse sana yazarım...danışırım...
bende izmir yüksek teknoloji enstitüsünde tercih yapmak isteyen,evladını buraya yollamak isteeyen olursa seve seve bilgilendirir ve yardım ederim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri