263, Haluk umarım rakiplerimiz unutur :):D
Printable View
264
Galatasarayıma her zaman güvenim tam oldu.Ayrıca bugün oynamış olduğum iddaa kuponunda da ilk yarı 2 ikinci yarı 2 oynadım :D
265
Oyun çok kötü, umarım kazanırız, 267
268
İlk yarı berabere bitti ve benim kupon yattı malesef ama olsun.2.yarıda adam akıllı oynayıp alacağız maçı...
269
Tüm GALATASARAY camiasına hayırlı ve uğurlu olsun...
Oyun kötü ama sonuç güzel:) 270
271
Evet gerçektende oyun kötü ama sonuç iyi.Bu arada Serkan'ın yaptırdığı (sahte) penaltıda neden Rigobert Song kullandı atışı onu anlamadım.Son olarak ise Hakan Şükür çok iyiydi :D:D :D
Kim ne derse desin Türkiye'nin en kral golcü futbolcusu Hakan Şükür...
272
Ligde ve Avrupa da sürekli hakemler sayesinde kazanan,aslında çok kötü oynayan,5 para etmeyen futbolculardan kurulu,tarihte hiç bir başarası olmayan,tüm şampiyonluklarını federasyonlar sayesinde kazanmış,ligimizin diğer bembeyaz takımlarının aksine geçmişinde hep üçkağıt ve şikeler olan bir takım tuttuğum için kendimden utanıyorum :( ama şunu da unutmuyorum,ısrarla söylüyorum:
Sizin Hayal Ettikleriniz,Bizim Unuttuklarımızdır..
Ben zaten 10 yasına kadar koyu bir gs taraftarıydım, ama 94 senesindeki 8-0 lık sampiyonluktan sonra hemen Besiktasa gectim , iyiki bole bir olay yasanmıs simdi cok mutluyum...
8-0 yenildiğinizde neden rpool lu olmadın peki :D
O macta ankaragucunun sike yaptıgı belgelendi kaleci zalad tarafından..
Bizim mactada sike oldugu anlasılırsa rpoolluyum, itiraf etsin kaleci hakan :) hic sevmiyom zaten o herifi...
burak kardeşim sana kızmayayım diyorum ama zorluyorsun yeter artık bu sonradan olma bjk fanatikliğn kabak tadı verdi ben gsliyi ama dün akşam bjk yenince havalara zıpladım sen kalkmışsın allahın yunanını yenince sana göre satılmış bir penaltıyla gocunuyorsun ne bu şimdi sana veya türkiyeye çok sevdiğin beşiktaşına zararımı oldu bu galibiyetin yoksa sen dandik yunan takımınıdamı tutuyorsun daha düne kadar hakem marsilyada portoda biiz yaktı diyince ben veya başkası bir laf ettimi aksine savundum bjk nın istanbulda rpool a attığı o komik gole kimse aşşalıyıcı yorum yaptımiki sen bunları yazıyorsun sürekli anlattığın çarşı grubuyla kaç maç izledin eminim ben senden çok maç izlemişimdir beşiktaşlılık senin yaptığın gibiyse valla bjk işi zor ne var şimdi anlamdım sürekli aynı psikolojiyle satılmış alınmış yahu bu kadar komik olma cimbomun okadar gücü varsa porto maçını bjk için bağlasın isterim nede olsa cimbomu avrupa bjkdan iyi tanır kaldıkı bjk omaçı alırsa ki en az senin kadar istiyorum büyük iş başarır ama çok fazla şansa ihtiyacı var ve dünkü futbolla zor şunuda yazayım bjk burdan çıkarsa cimbomun aldığı uefadan daha önemli iş yapar yazmışsın allah aşkına komik olma çoks evdiğin takımınında hedeflerini bu kadar küçültme altı üstü 2.tur bjk ve diğerleri daha iyilerine layık ama sen ve senin gibiler adamı fanatik yapar içimizdeki yunanlılar
Kusura bakma kardesim ya kırıcı olduysam... Yıllardır gs o kadar cok saibeli mac oynadıki artık hazmedemiyorum hemen kusmak istiyorum icimdekini... Ben bole bi ofsayt ve penaltı hayatımda gormedim yaw..
_Çarşı İzmir_
soda iç gargara yap ama senin işinde zor cimbom kupaları toplarken şiştin zor be hazımsızlık kötü önce kapını önünü süpürki diğerlerine laf at neye daynarak yazıyorsun bu lafları varsa bildiğin söylede bilelim korkma ben senin gibi işkembeyi kübradan fanatik değilim oraya öyle çarşı izmir yazmakla olmaz o iş son bombayı kaçırdın sen gs uefa maçında henry süper kupa finalindede carlosa para yedirmiş bugün açıkladılar mutlu oldunmu şişin indimi biraz ayrıca bu ofsayt golün sana ve çok sevdiğin bjk na zararını yazsana
Bence uefa kupası nı aldık diye artık solemeyin. O kupa yaktı sizi o kupa...
200 milyon dolar borc ve avrupada son 5 yılda bir tane basarılı macınız yok ne kupasından bahsediyonuz...
Gs taraftarı pisman keske o kupayı almasaydık diye...
Bişi sorucam sadece meraktan beşiktaş şampiyonlar liginde ilk defamı ikinci tura kalacak?bi de borç demişsinde bizim arazimiz 300 milyon dolar değerinde 15 gün sonra stat inşatına başlıyoruz bu borç borç dediğin 2 sene içinde kuş olup uçacak..ama biliyorumki ondan sonrada zenginin malı züğürdün dilini yoracak..ayrıca ertan abiyede sonuna kadar katılıyorum biz dün gece beşiktaş yendi diye sevindik ben attığınız ilk golde havaya zıpladım seni tanımasam burak hakkında yanlış düşünücem kardeşim nedir bu Galatasarayla alıp veremediğin biz avrupada başarısız olunca senin bi kazancın varsa söyle biz de o işe girelim biz de 3 5 bişeyler kazanalım..yok eğer diyorsan ben sadece düşmanım içimden yazmak geliyo o zamanda saygı duyarım bi Türk takımına karşı Yunan takımını destekleyene..
eeee ne yani sen cimbomun muhasebicisimisin boş ver bak dalgana ben hiç dert etmiyorum bjk nın veya başkasını ben cebime bakarım maçımı izlerim sende herşeye kulp takıyorsun ne söylesek bahane yada çamur hazır lig diyoruz şaibe uefa diyoruz borç gazozuna maç diyoruz yere yatıp ağlıyorsun neyse soruma cvp verde bilelim bu ofsayt yada penaltı sana veya bjk zararmı verdi yoksa kuponunmu yattı burda alınan puan belki seneye fener yada bjk nın işine yarar yıllarca cimbom çok çekti yükünüzü bunada bahane bulma yenilmeden uefa kupası almış bir takımdaha gösterde saygıyla eğilelim haa bide şu var uefa ve süper kupayı alıpta ertesi sene ön eleme oynayan tek bir takım yoktur buda ozamanlar sizin bize bir kazığınızmı desem yoksa kıyağınızmı