313
Bugün kazanacağız yine ve liderliğimizi sürdüreceğiz...
Printable View
313
Bugün kazanacağız yine ve liderliğimizi sürdüreceğiz...
tunaydın 315
yola devam 318
nerde klamıştık 319 bu arada hasan için biriki laf edeyim unuttum ya bu adam resmen sabote etti kendi mallığını affettirebilmek için salvo yapıyor zaten bu takımdan bide sabri giderse süper olur ikiside gereksiz agresif ben resmen sinir oldum ve utandım adam kudurmuş gibiydi gs lilik bu değil bu olmamalı bnece saygılar
320
Abi bence Sabri gitmesin iyi çocuk.Ama gerek Fatih Terim zamanında gerekse de şimdi oyuncularımızın kötü alışkanlığı bu.Hele de Hasan Şaş'ın.Bir türlü sinirlerine hakim olamıyorlar ve habire itiraz ediyorlar.
321 terim zamanındaki takımın baş artisi hakan ünsaldı gıcık herif onu ve diğerlerini anladımda bu takımda kemik ergün taffarel ne bileyim popescu vardı bunların tıkı çıkmazdı bunlar nasıl adamlardı bugün bile şaiarım bir kez kızın sövün yahu adamlar dayk yer giderdi
322
Ergünün çileden çıkıp ufak bir tartışma yaşadığını hatırlıyorum ben bir kez.Bu kadar efendi bu kadar mülayim adama ne yaptılarsa artık ilk defa çileden çıkarmışlardı yani
323, katılmakla beraber biraz da abartılıyor gibi geliyor bana, Tr de itiraz etmeyen yok zaten:)
324 varda hasan cılk etti valla
bu tarz adamlar artık camiamıza zarar verıyor yakısmıyo bence bıran evel gıtsın 325
326
327 inşallah bu gün ezeli rakibimizide yeneceğiz
çok buyuk gecmıs olsun....
(ezeli rakibiniz)
328, Umut alıştık artık:)
hadiyin hızlanın
329
331 fenerbahçe demeyin bana :(
332
Cuma günü Sivassporla oynadığımız maçta saçımı başımı yoldum.Ta ki son dakikalarda goller gelene kadar.Açıkcası Galatasaray güzel oynadı ve hak ederek kazandı maçı.Ama özellikle Arda'nın yaptıkları hiç yakışmadı.Servet'in Ardayı uyarması iyi oldu diye düşünüyorum.Ayrıca Shabani Nonda da yine sahanın en iyilerinden biriydi...
333, Gs yın en iyi maçlarından birisiydi bence, karşı tarafın eleştrileri çok yersizdi.Skor çok daha farklı olmalıydı...
334 Galatasarayı o maç için tebrik ediyorum, kadıköye serkan çalık forvet ugurla defans cıkarsan o skor çok iyi bence tebrikler gs
335 yorum yok