385, 6 gol atmak iyi de 3 tane yemek oldukça kötü bence:(
Printable View
385, 6 gol atmak iyi de 3 tane yemek oldukça kötü bence:(
386
Yediğimiz 3 golün 2 tanesi yenmemesi gereken gollerdi.İlk golde Orkun olması gereken yerden önde duruyordu.3.golde ise bariz defansın kademe hatası.Ama 2.gole birşey diyemeyeceğim.Yani gerçekten güzel bir vuruştu ve çok da güzel bir gol oldu helal olsun tebrikler yani...
388
Valla olabilir yani bilemiyorum ama bazen böyle saçma sapan goller yiyor :D
388
katılıyorum :D:D:D
390
şişşşt yavaş yavaş acele yok
392...
Bu Aksam Ki Macta Ezeli Rakibimize Sonsuz Basarilar!!!
Her Zaman Heryerde En Buyuk Türkiye!!
Haydi Gs Goster Su Alman Bozuntularina Gunlerini....
394
Leverkusen maçından sonra moraller sıfır...
395..
evet ama ligde ve TR kupasında gayet basarılı bu genc kadro..onun ıcın mutlu olmanız lazım.
396
cimbomlular olarak 5.1 lik depremle sarsıldık.
397, Takımımız Avrupada artık zayıf rakip olarak isimlendiriliyor:(
Neredeeen nereye...
398
Kalli bugünkü Kasımpaşa maçının kadrosuna Song,Lincoln,Nonda ve Barusso gibi yabancıları da aldı uzun süreden sonra.Neler olacağını bu akşamki maçta göreceğiz.Maç haricinde bana güzel gelen bir haber de Özhan Canaydın'ın başkanlığa aday olmayacağını açıklaması.
399
ilk tebrik benden.
400.
ikinci tebrikte benden..Fred Çakmaktaş'a da ayrıca sevgiler,o kendini biliyor :)
Kendi takımımın sayfasında cevap vereyim..Avrupa da çeyrek ve ardından yarı final oynayan ilk Türk takımı "Göztepe" dir..Daha sonra Galatasaray bunun da ilerisine gitmiştir ve 2 tane kupa kaldırıp dünya sıralamasında zirveye çıkmıştır..Bana şimdi hiç kimse anlatmasın bu bir başarıdır diye,gönülden tebrik ederim Fenerbahçeyi ama bu bir başarı değildir,"Bir başarının tekrarıdır"...
402, bu başarıların daha sık tekrarlanması ve daha da ileriye götürülmesi dileğiyle...
404. Kayseriden devam..
Beyaz Sayfa
14 Şubat 2008’de “Beyaz Sayfa” ile yola çıkanlar renklerini belli etti. Futbolda barış ortamının sağlanması adına attığımız bütün adımlara rağmen ligin tamamlanmasına 6 hafta kalmışken Fenerbahçe-Kayserispor maçında 70 milyonun gözleri önünde emek hırsızlığı yapıldı. Neredeyse Süper Lig şampiyonu atandı.
Dileriz bu önceden yazılmış bir senaryonun ürünü değil, münferit bir hakem hatasıdır. Her ne kadar 14 Şubat 2008’den bugüne kadar yaşadıklarımız bunun böyle olmadığını düşündürse de biz buna inanmak istemiyoruz. Ligin bitmesine 6 hafta kaldığını tekrar hatırlatıyor ve Federasyonumuza sesleniyoruz. Özellikle Gözlemciler Kurulu ve Merkez Hakem Kurulu’nun uygulamaları, kurallara ve eşitlik ilkesine tereddüt düşürmektedir. Lütfen Türk futbolu adına gerekli önlemleri alınız, Ligin adaletini sağlayınız.
Bu sadece Galatasaray’ın değil, spor ahlakına, fair-play’a inananların seslenişidir.
Galatasaray Spor Kulübü
Alıntıdır...
406
Feldkamp gittikten sonra teknik direktörsüz ilk maçına çıkan Galatasarayımızın çok daha istekli ve daha rahat oynadığını gördüm bu akşam.Özellikle ilk 5 maçta çok iyi performans sergileyen ve ondan sonra Feldkampla çatışmaları yüzünden sahadan silinen Lincoln bu akşam tekrar geri döndü bence.Feldkampın gitmesi bence geç kalınmasına rağmen güzel bir karar oldu.Artık futbolcularımızın daha inançlı ve istekli oynayacaklarından hiç şüphem yoktur...
sadece 2 puan gerinizdeyiz Atilla bey ayrıca yaptığımız eyyamcılıksa zamanında Ali Koç un ********ler lafı nedir acaba?? Bunu her takım yapıyor kimse sütten çıkmış ak kaşık değil..Dünkü hakem hatalarını bugünkülerle kapatalım diyorsanız peki...
409
Atilla abi...
İlk olarak Sabri'nin yaptığı harekete penaltı verilmesi gerekiyordu buna katılıyorum.Fakat maçın tamamını izlediyseniz eğer gerek orta hakem gerekse de yan hakemler Galatarasay'ın bazı pozisyonlarında yanlış ofsayt kararları verdiler veya yapılan faulleri vermediler.Kısacası Galatasarayın'da hakkı yendi.
Fakat dünkü Fenerbahçe - Kayserispor maçına bakacak olursak eğer ortada tam bir emek hırsızlığı vardır.İlk olarak Fenerbahçe lehine verilen penaltının gerçek bir penaltıyla uzaktan yakından alakası yok.İkinci golünüz ise ofsayt!
Kısacası anlatmaya çalıştığım şey şu.Bize bazı ithamlarda bulunmadan önce lütfen kendinize bakınız.Hakemler hatayı sizin lehinize yaptığında ve bu hatalar skoru etkilediğinde şapur şupur,fakat bunlardan sadece bir tanesi Galatasarayın lehine olunca yarabbi şükür!!!
Mademki bir eleştiri ve sonucunda da bir ithamda bulunuyorsunuz,bu eleştirinizi ve ithamları yapmadan önce lütfen kendi takımınızı eleştirip size yapılan eyyamcılığı tartışın önce...