450 galatasarayı avrupa unutamadı...başarılar yakındır...
Printable View
450 galatasarayı avrupa unutamadı...başarılar yakındır...
451. GS ın unutulması gerçekten zor dünyada.Ancak GS artık şansını zorlamayıp Avrupada eski günlerine dönmeli:)
452 ancak bizde avrupayı unutmadık,yani bunu biraz sitem olarak soyluyorum...artık gs li olarak uefa kupasının ve super cupanın dısında bişilerle ovunmeliyiz...mesela bu sene mutlaka 2. tura çıkalım ve kısmetse çeyrek final,gerisini o zaman dusunuruz...
453
Çeyrek final bizim için bir başarı olmaz,ancak bir başarının tekrarı olur bence...
454 gunaydın herkese
455 gGSs
456 ii akşamlar...
457
rpool lu sol kanat oyuncusu Harry Kewell Galatasaray'da...
458. Yani kesin bir oyuncu alacağız rpool dan:D:)
459
Kaleciye ihtiyacımız yok bence İtandje nin gelmemesi isabet oldu ama Kewell çok iyi bi transfer bence orta sahaya bakarmısın Mehmet Topal-Linderoth-Arda-Kewell-Lincoln :)
2 senedir sakatlıktan top oynamıyo, umarım futbolun nasıl oynandıgını unutmamıstır.Hayırlısı neyse o olsun.
Zaten Türkiye de kendini İngilteredeki kadar zorlamasına gerek olcağını sanmıyorum ama bakalım,umarım iyi olur..
462 ya kesin mi,biliyosunuz imza atmadan herşey olabiliyo...yani her konuda anlaşılmışmı kulubuyle,kendisiyle???
463
Resmi sitede açıklandı,22.05 de Türkiye' de...
lincoln gitmiyo mu?
465 aslında kewell in gelmesi bi anlamda lincoln ada mesaj niteliğinde,son şansları artık lincoln ün...
466 bi ara gazetede okumuştum lincoln kamplara falan katılmıyomuş bi yurtdışı ekibiyle ön anlaşmaya varmış mı neymiş öyle birşeydi
467 yok yok lincoln geldi,antrenmanlarada çıktı ve açıklaması şu oldu:ailem ve arkadaşlarımla halletmem gereken şeyler vardı,hallettim geldim,bu olay burda kapamalı..ayrıcada yonetim vereceği her kararada saygı duyarım...
468 herkese iyi günler...
469 iyi akşamlar...