518. Dünkü GS bana 2000 yılındaki günlerini hatırlattı.Takımımız, mücadele gücünü ve bireysel yeteneklerini uyumla birleştirince böyle güzel sonuçlar almaya devam edecektir bence...
Printable View
518. Dünkü GS bana 2000 yılındaki günlerini hatırlattı.Takımımız, mücadele gücünü ve bireysel yeteneklerini uyumla birleştirince böyle güzel sonuçlar almaya devam edecektir bence...
520. Mustafa ben FB maçından çok ümitli değilim açıkçası.Hep söylerim: biz FB ye karşı iyi oynuyoruz kaybediyoruz, kötü oynuyoruz kaybediyoruz, gol atıyoruz kaybediyoruz, gol yiyoruz kaybediyoruz:) Ne yaparsak yapalım kazanamıyoruz:)
Fb ye şansımız tutmuyor maalesef:(
521. darısı Sıvasspor macına...;)
benim bu sene Galatasarayimdan istedigi ve bekledigim tek zafer, ANADOLU'da ilk kez gerceklesecek olan Avrupa UEFA KUPASInda final oynayip UEFA KUPASINI bir kez daha kazanmasidei.
hazir ayagimiz kadar geliyor kupa geri gondermek cok ayip olmaz mii:)
Benim bir teorim var her hangi bir Turk takimimiz Final oynasin o pskolojiyle hicbiri kaybetmez hadi kocun aslanim pskolojisiyle bunu GALATASARAYim 2 kez kanitladi tek dert finale cikmaktaki yine tesadufleri gercege cevirecez:P Vala kupayi kim verir orasina karismam ama kazandigimiz anda ki butun televizyonlar 21 mayisdan baslamak uzere ve ertesi yil her uefa kupasi programlarinda bir onceki sene kazani GALATASARAY diye bahsedecekler onu kendi televizyonlarinda nasil ortpas edecekler yada biz o stadda final oynerken o gun o staddaki studyolarindan nasil program yapacaklar onu cok merak ediyorum:) bide eslesmelerle ilgili siz ne dusunuyorsunuz bence guzel eslemeler oldu milan ve werder den biri gidiyor Ukryna ve Rus takimlarina ingiliz ve ispanyol cikti soguk bence onarin dezavantaji bizim bu iki tur cok onemli sonra onumuz acik diyorum belli olmaz ama 20 Mayisda da Turkiyem deki finali GALATASARYIMA yakisiri siz ne dersiniz onumuzdeki turlarla ilgili....
bordoyu ne yapacaz acep....öncelık onde gerısı allah kerım ama takım baya formda güzel bi basarı beklıyorum uefa da aslanlardan
527. GS, isimsiz ama mücadele gücü yüksek takımlara karşı iyi oynayamıyor bence.Biz uva boyunca tüm favori takımlarla karşılaşmalıyız ki finale uzanalım.İtalyan, İngiliz, Alman, İspanyol Takımları bence iyi olur :) Bordeaux da mücadele gücü yüksek bir takım.Umarım turu kolayca geçeriz...
528. Aslantepe bitse yeni stadımız bir açılsa hayırlısıyla.
529. Yakında bitecek anlaşılan.Çünkü açılış maçının programına bile başlamışlar:) Real Madrid GS dan haber bekliyordu en son...
530. beraberlık fena bır sonuc degıl.takımda cok kotu degıldı ama, daha ıyı olmak lazım...
531. akşam her iki takımda beraberlik için oynuyor gibiydi. sanki takım kuruluşunda sorun var gibi, teknik direktör çıkmayacak adamları çıkarıyor. ilk 11 de başlaması gereken sabri gibi adamı yedek tutuyor.
inşallah Ali Sami Yen'de güzel bir sonuçla turu geçeriz
532. Bana göre İstanbulda da 0-0 lık sonuç görülebilir.Tabi GS anlamsızca saldırırsa Bordeaux bizi burada üçleyebilir:) Çünkü bu takım topa sahip olayım, organize ataklar geliştireyim diyecek bir takım değil.Arkanızı çok boş bırakırsanız kontra atakla 2 pasta gol yaparlar:)
533. Yahu bu sitedeki galatasaraylılara ne oldu. 90 dakika resmen öldük öldük dirildik ama burada çıt yok.
534. Enis esas sana ne oldu:) Sen nerelerdesin?
Gs takım defansı sorununu hallederse iyi yerlere gelebilir.Yoksa her maçta 3-4 gol atmamız gerekir maç kazanmak için...
535. valla abi orda burda sürtüyoruz bi gireyim d. günümde biraz aktif olayım demiştim. nereden başlayacağımı bilemedim burdan başlayım dedim.
Ayrıcana o meria gitmediği sürece bizim savunmadan bir halt olmaz. Servet Çetin- Emre Güngör ikilisini görmek istiyorum. geçen sene bu ikili ile neredeyse son 20 yılın en az gol yiyen takımı oluyorduk. bir aya kadar Uğur Uçarda geliyor. hemde Büyük Kaptan Bülent savunmayı iyi bilen biri.
536.
Galatasarayın Hamburg'a yenilmesini yeni yeni sindirebiliyorum :@
Süper Ligde durum ne olur sizce ?
537. Halil, süper ligde de durumlar hiç süper değil:) 10 kişilik Eskişehir canımıza okudu :(