487
Printable View
487
488
bu akşamki maçta cimboma başarılar diliyorum. Aç kapıyı avrupa biz geldik:)
bu arada ezeli rakibimiz fb ye de başarılar dilerim.
489.Kötü hakem+kötü Galatasaray:(
sanırım bu gece kimse sewinemedi...
490
491
maçin son 15 dakkasını izledim ve malesef galatasarayı izleyemedim,karşı rakibin 2-3 tane net pozisyonu oldu bu dakkalar içinde...:(
492 kewell kewelll kewellll hary keweeeeeellllllllllll
lincoln tüm iyi niyetine rağmen yinede çıldırtsada kewell in golunu,asistini ve o çalımlarını izlemek mest etti beni yaw :D:D:D
493. Umarım böyle devam eder...:)
kewel maçta çok güzel oynadı bence.Bu gazla giderse güzel bi transfer olmuş olucak bizim için..
494
495. İlk yarı GS yoktu sahada.İkinci yarı oynadı biraz.Şampiyonlar ligi ön elemesinde de böyle oynarsak ilk yarı zaten 3-4 olur.İkinci yarı kapat kapatabilirsen:)
Açıkçası GS, bu sene bana hiç güven vermiyor...
496
Bencede iyi oynamadılar,umarım açılırlar ve güzel başarılar elde ederiz
497...maçın yorumlayalım mı biraz,canlı izleme fırsatım olmadı,dolayısıyla ozeti izledim...yani 10 kişi kaldılar oyle gol attık gibi bi izlenim vardı kafamda maçı izlemeden ama,bence 11 kişide olsa biz o takıma bi gol atardık gibi geliyor...lincoln ilk defa hosuma gitti uzun sureden sonra,gerçekten çabaladı,bişiler yaptı...hasanda gerçekten guzel oynuyor,insallah bozulmaz...ama bi forvet ihtiyacı var,tek forvet zor gibi çünkü...
498.
Ben maçı izledim.GS bana göre iyi oynadı ama spor yazarlarının hiçbirisi beğenmemiş:)Lincoln Kewel ve Hasan hücumda iyiydiler.Daha doğrusu takım olarak hücüm gücümüz oldukça fazla.Ancak bana göre defans+kaleci tam olarak oturmamış, bana güven vermedi ama dünkü GS, izlediğimin en iyisiydi...
499
gazetelerde milan baros u aldıgımız yazıyor,hatta tum dunya gazetelerinde yazıyor...eger gerçekten alındıysa tam yerinde bi transfer,gerçekten tebrikler,ancak gazetelerin birinde okuduguma gore bugunku on eleme maçında forma giyemiyecekmiş...
bu sene transferde çoştuk canım.canaydınlı yılların acısı çıkıyor.
492
gunaydın...
493
sana da günaydın:)
494. Ne olacak bu GS ın hali:(
Takım olarak ciddi savunma sorunu var...
cimbom hersene hoca bulup topçu bulamazdı bu sene en kral topçuları aldı hocayı alamadı takımdaki yabancıların birtanesi kötü değil hepsi yıldız hoca fısss şu kadro lucescu veya geretsde olacakti yemin ederim tozu dumana katardık özellikle luceyle adam ne topçularla neler yaptı sergeni bile oynatmıştı ki yabancıları saymak bile istemiyorum ama nostalji olsun diye sayayım aklıma gelenleri:)florquın perez marcıo aklıma bunlar geldi
496. Haklısın Ertan ama takımda uyum sorunu var.Oyuncular kaliteli ama birbirlerinden haberleri yok.Ömer Üründül ün hep söylediği gibi çağımızın kollektif futbol anlayışını henüz benimseyemediler:)