ya gözünü seweyim burak kendi yazılarını kendin mi okumuyosn nedir ??
sabahtan beri her tarafa .ok atan sensin sonra üstüne gelen biz mi oluyoruz ??
Printable View
ya gözünü seweyim burak kendi yazılarını kendin mi okumuyosn nedir ??
sabahtan beri her tarafa .ok atan sensin sonra üstüne gelen biz mi oluyoruz ??
çıldırdın öylemi?silkelesene kardeşim beni bi..burda bu kadar rakip takım taraftarı birbirine avrupada başarılar dilerken,senin yazdıkların ortada sonrada çıldırtmayın beni diyorsun..bu kadar insanın senin yazdıklarına karşı olmasının sebebini biraz kendinde ara bence..yok ben illa çıldırcam dersende,çıldır abicim,biraz daha çıldır..
buraya yazdığım mslarda ne küfür nede tahrik var kimse benim msjlarımı ellemesin ellemsinde kim neymiş anlayalım bu izmirli çocuklar iyice forumun tadını kaçırdı bunua anlayan anlasın
https://forum.grandepuntotr.com/images/icons/icon4.gif şimdiye kadar bu spor forumLarının hiçbirine dogru düzgün mesaj atmamıştım.
tuttuğunuz takımı Lütfen "taraftarı oLdugunuz kendi böLümünüzde" değerLendiriniz, yorumLarınızı yazınız.
forumumuzda ortamı germeye kimsenin hakkı yoktur, buraya keyifLi vakit geçirmek isteyen insanLarın, keyif aLmaLarına mani oLmayınız,
Lütfen bundan sonra ortamı gerici, tahrik edici mesajLar göndermeyiniz.
GPTR Yönetim
eyvallah kardeşim eline sağlık ben üstüme düşen payı aldım ama herkes yerini bilecek
bakıyorumda steıngp nın burak senden nasılkurtulcaz diye yazdığı msj silinmiş sebep kışkırtma denmiş ama gs topicine gelen şahıs ortalığı duman etti ama ceza almadı bu ne şimdi lütfen bundan sonra tüm takım topiclerine grip ortalığı karıştırıcam bakalım bnede aynı şekilde sadece uyarımı alıcam hala çok sinirliyim yazılanları bırak gsliyi türk olarak hazmetmem mümkün değil
300 haklısın kardesşim yola devam türkiye farklı ama yurtdışı oldumu kralı gelse dinlemem
301
Ünlü bir Rumen atasözü olan ve sevgili eski hocamız Mircea Lucescu'nun da söylediği gibi:
"Köpekler istedi diye atlar ölmez"
302, Gs dün akşam çok kötü oynadı maçı da 1-0 kazandı diyelim.İlk iki gol verilmemiş olsaydı bile değişen birşey olmazdı.
sayın oruç bey;
birincisi benim herşeyi açıkLama gibi bir zorunLuLuğum yok.
ben uyarımı yaparım.. uymak isteyen uyar, uymak istemeyen uymaz, uymayan da sonucuna katLanır.
burada kimseyi kayırdığımız yok.
son oLarak; ben Lütfen tartışmayı devam ettirmeyeLim dediğim haLde, provakasyona siz devam ediyorsunuz, kendinizin de aynı hata içine düştüğünüzün farkında degiLsiniz. yine de ısrarLa söyLüyorum; Lütfen ortamı gerici, tahrik edici mesaj atmayınız.
her türLü tartışma ortamının aLtından, sizin çıkıp, "yönetim açıkLama yapsın" şekLindeki sorguLamaLarınız hoşuma gitmiyor. açıkLama yapma zorunLuLuğumuzun oLmadığını forum kuraLLarında da kaLın harfLerLe beLirtmiştik. Lütfen bu konuda, üstümüze geLinmesin artık. herşeyin Limiti var.
iyi günLer.
*Tüm bu kuralların herhangi birinin ihlali halinde GrandePuntoTR yönetici ve moderatörleri haber vermeksizin işlem yapma hakkına sahiptir.
Hukuk kökenli olmadığımız için metinde eksiklikler bulunabilir, eksiklikler bulunması ilgili kuralın geçersiz olduğu anlamına gelmez. GrandePuntoTR yönetimi olarak önceden haber vermeksizin kurallarda değişikliklere gitme hakkımız mahfuzdur.
- kurallarda geçtiğini belirttiğin "açıklama yapma zorunluluğunuzun" olmadığı şeklinde yorumlandığın yerler buralar olsa gerek?
öncelikle, başka bir yer varsa göremedim...
bunlar haber vermeden ceza ve uyarı verebileceğiniz söylüyor; "cezayı verdikten sonra bilgi vermek zorunda değilsiniz" diye yorumlamak..epey bir esnek yorum gerektiriyor diye düşünüyorum?
- kendi kelimelerinle, "her türLü tartışma ortamının aLtından, sizin çıkıp" şeklindeki ifadeni aynen iade ediyorum ve , kimsenin kayrıldığını da söylememekle birlikte, bu tipteki "kimseye hesap vermem ben, cezayı da veririrm..açıklama filan yapmam tavırlarına" devam edildiği, düzenli bir açıklama sitemi kurulmadığı sürece de, her zaman sorgulamaya devam edeceğim.
Bu tutumum ile ilgili olarak "hoşuna gitmek" gibi bir kaygım asla bulunmamaktadır.
oruç bey; haber vermemekLe, açıkLama yapmamak aynı şey!
dedigim gibi tartışmayı devam ettirmeyiniz!
bu son uyarımdır. gerginLik ortamı yaratmaya çaLışmayınız!
uzun zamandır, sizin yönetimi küçük düşürme çabaLarınız nedeniyLe foruma mesaj atmıyorum, dedigim gibi LimitLeri fazLa zorLamayın artık.
herkes kendi işine baksın.
iyi günLer.
303 sakin beyler kimsyi üzmeden kırmadan hem konuya hemde foruma devam
ya sevgılı RENKTAŞLARIM Galatasaraylı kardeslerım abılerım arkadaslarım bunlar gereksız polımıkler adamlar 8 tane yıyıp geldıler hala konusuyorlar veya konusuyor hakem mıs oymus buymus bızene kardesım hata yapmasaymıs yendık bıttı o kadar en guzel cevabı Can kardesımın ımzasına yazdıgı kelımedır.SİZİN HAYAL ETTİKLERİNİZ BİZİM UNUTTUKLARIMIZDIR.Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu (UEFA,SUPER CUP)Futbol bılgısı tartısılmayacak kadar yuksek olan arkadasada sevgıler.
orda yazılamayan bır ıkı mesaj var onlarla beraber 307
309
Seviyeli şekilde mesajlaşmaya devam edelim diyorum arkadaşlar.Birbirimizi kırmayalım.
Ayrıca şunu belirtmek isterim ki her ne kadar Galatasaray taraftarı olsamda ülkemizi avrupada temsil eden bütün takımların destekçisiyim.Gerek Fenerbahçe olsun gerek Beşiktaş.Çünkü bizim ülkemizin takımları kazandıkça Türk futbolunun kalitesi ve değeri artacak bu sayede de ülkemizden daha fazla takım Avrupaya gidecektir.Bunun sonucunda da kazanan hem biz hem ülkemiz hemde Türk Milli Takımı olacaktır.Çünkü Türk takımlarının Avrupadaki her başarısı ve ilerlemesi ülkemizin milli takımında oynayacak oyuncuların daha da kalitelileşmesine ve bunun sonucunda da her türlü hedefimize gerek Avrupa 2008 gerekse de 2010 olimpiyatlarında büyük başarılara rahatlıkla ulaşabileceğiz.
Saygılarımla...
tebrikler arkadaşlar
ayrıca rtalığıda germeyin gerilmeyin
311
cimbombom 312