197 diyip 5 dk sonra başlayacak maçı izlemeye gidiyorum şu anda :D
Printable View
197 diyip 5 dk sonra başlayacak maçı izlemeye gidiyorum şu anda :D
198 yarın samıyendeyız
199, FB yi tebrik ederiz...
teşekkürler... :)
200
201
Fenerbahçe güzel ve etkili bir futbol sergiledi PSV karşısında ve bileğinin hakkıyla kazandı maçı 2-0.Tebrik ediyorum kendilerini...
Ölüm sessizliği var sanki burada.
Akşamı iyi özetleyen bir köşe yazarının başlığı..
GÖKMEN ÖZDENAK: Rezillik (FANATİK)
Kimin oynadığı değil, oynayanın ne performans göstereceği önemli. Ama görülüyor ki; asıyla, yedeğiyle kolektif bir rezalet. İnanın mahalle takımı gibiydi Helsingbourg... Ve bu takımı, hedeflerimiz var diyen Galatasaray yenemiyorsa söylenecek ne olabilir? Kuzey ülkelerinin futbolu biliniyor... Hem yapılı hem de fizik güçleri olan, disiplinli takım oyununu ve basit mücadeleyi tercih eden takımlardır. Ama siz böyle bir takım karşısında sahadaki oyun sisteminizi uygulamıyorsanız, bir ritminiz yoksa, her oyuncu topu ayağına alıp bireysel yaratıcı gücüyle takımını var etmeye çalışıyorsa bunda düşünülmesi gereken çok şey var demektir. En önemlisi de sahanın kaygan olması sonucunda, yerden topu kaldırmadan pas yaparak organize ataklarla hücum edeceğinize, havadan doldur-boşalt oynayarak rakibin işini nasıl kolaylaştırdığınızı göremediniz mi? İlk yarı Nonda ve Hakan Şükür gibi iki kuleniz varsa kanat akını yaparak rakibi rahatsız etmeniz gerekirken, ortadan devamlı olarak şişirilen toplarla uzun rakip defansın işini kolaylaştırmanın anlamı neydi? İşte bunların hepsini ben değil Kalli görecek. Son söz; bu zengin, şımarık, disiplin altına alınamayan futbolcuları kim zorlayacak kim? Yazıklar olsun...
Buda Şansal amcadan. Başta iyi saçmalamış...
ŞANSAL BÜYÜKA: ÖP BABA'NIN ELİNİ (AKŞAM)
Kardeşim, benim anlamakta zorluk çektiğim bir şey var... Top bizim kalecilerden dönüyor, rakip o dönen topla buluşup golü atıyor... Top rakip kalecilerden dönüyor, bizim oyuncular o dönen topla buluşup golü yapamıyor... Sorum şu: Rakip, bizim kalecilerden dönen topla buluşup golü yapıyor... Biz rakip kalecilerden dönen toplarla buluşup niye gol yapamıyoruz! Neyimiz eksik!... ... Linderoth sahada... Barış sahada... Ama Galatasaray sahada yok... Şimdi sormak lazım... Linderoth'u tribünde oturtan Feldkamp mı haklı, oynatılması için ısrarcı olan yönetim mi? Ancak haklıyı, suçluyu aramanın bir faydası yok... Burası Avrupa arenası... Hakemdi, fauldü, değildi gibi bahaneler hikaye... Takke düşüyor, kel görünüyor... Dün gece olduğu gibi...
203
Of Galatasaray Of!!!
Ne olcak bu işin sonu böyle arkadaşlar.UEFA da oynadığımı iki takımda Galatasarayın klasında olan takımlar değildi ama malesef bu takımlara yenildik.Gaziantep maçını da zor kurtardık.Kötü bi gidiş var takımda.Ne olcak bunun sonu belli değil.Kalli kendi kendini batırıyor gibime geldi.Hakan Şükürle Lincoln ün BJK maçında ani bir kararla kadro dışı kalmasından bu yana patlak verdi bu olay bilmem sizinde dikkatinizi çekti mi?
Eskiden takımın durumu ne olursa olsun Avrupa nın en iyi takımlarıyla bile karşılaşacak olsak GS ın maçı kazanacağı inancı içimde hep olurdu.Artık inancım ve güvenim kalmadı maalesef...204
aynen katılıyorum bende de o inanç hiç kalmadı
205
büyük takımın küçük adamları 206
207, BJK ve FB ye geçmiş olsun:)
208
Dünkü maçta çok güzel oynadık.Bileğimizin hakkıyla kazandık.O kötü günler geçti diye ümit ediyorum artık.Ligde ve UEFA da fırtına gibi esceğimize inanıyorum dünkü oyundan sonra...
209 fb bjk bılmem ama Sivas gumbur gumbur gelıyo :D:D:D
210, bence ikinci yarı pilleri bitmiş olur:)
Tabi Sivasın şampiyon olmasını isterim...
211
Geçen sene Vestel Manisa'nın düştüğü duruma düşmez inşallah Sivasspor.
212 valla bişiy diyemiyorum artık :)
hayırlısı 213
214...
e hadi 215
216, Cem devam:):)