Burdan en zararlı Beşiktaş cıktı barız ofsayt naapalım verdı golu hala lıderız :D:D:D:D:D
175
Printable View
Burdan en zararlı Beşiktaş cıktı barız ofsayt naapalım verdı golu hala lıderız :D:D:D:D:D
175
:D:D:D:D:D:D:D:D:D naapalım abı 176
Artık tartışma yaratacak konulara girmeyin elbette tartışalım ama çerçeve dışına taşmadan, Bu ihlali göz önünde bulundurmayan arkadaşlarımız ceza alacaklardır.
Perşembe günü oynanacak olan uefa maçını hangi tv kanalı veriyor bilen var mı?
Galatasarayın UEFA kupasında evinde oynadığı maçları D-Smart veriyor.Fakat deplasmandaki maçlardan Sion maçını ATV,Bordeaux maçını ise Show Tv vermişti.
181 den sonra 2 mesaj daha yazılmış arkasına ama sayı eklenmemiş.Ben 184 ten devam ediyorum...
ewet cok ılgınctır herhalde yurt dısındakı maclara gıdılmedıgınden dolayı televızyonlar verıyor alı samıyen dekı maclara gıdılmesı ıcınde d-smartta yayınlanıyor yanı ben oyle dusunuyorum
185
186, BJK ye başarılar...
187 Besiktaşımıza başarılar
188, BJK ya yazık oldu:(
ewet maalesef 189
Alemde Kral Galatasaray
en son takip ettiniz mi bilmiyorum ama takım topicleri altında dier takımlara karşı ortamı gericek postlar atılmayacaı konuşuluyodu...!!!
forumu takip edip kullanılan sewiyeyi düşürmemeniz dileğiyle...!!!
:d:d:d:d:d:d:d 192
Bugün Fenerbahçe Psv Eindhoven ile oynayacak.Fenerbahçeye başarılar diliyorum...
196