1508
hayırlı akşamlar macı seyredemedim mesai var dı maç durumu nasıl
1508
hayırlı akşamlar macı seyredemedim mesai var dı maç durumu nasıl
iyi güzel yazmışsınız Atilla Bey hakem konusunda bir Galatasaraylı olarak söylediklerinize katılıyorum,Volkan a taç atışında gösterilen sarı kart ne kadar saçmaysa Gökhanın atılması da o kadar saçmaydı,fakat bir oyuncunun iki bacağının arasına diz vurmak kırmızı kart,hakeme gözlük tak diye işaret etmek te sarı kart değilse kesinlikle siz haklısınız..Bu arada ilk maçta 11 kişiydik ve Kadıköydeydik hatırlatırım..
--- 1506 ---
Herkese günaydın, dün akşamki bu yürekli ve erkekçe mücadelelerinden dolayı futbolcularımızı yürekten kutluyorum, hakem Cüneyt Çakır maçın başından son saniyesine kadar yıldırma politikası uygulayarak her pozisyonda sarı kartına başvurdu hem G.S ye hem bize gereksiz bir sürü kart çıkarttı ama her ne hikmetse maçı tam Gökhanın muhteşem golü ile kopartığımız dakikadan sonra sanki Gökhana senmisin golü atan deyip cezalandırırcasına verdiği kırmızı kart maçı o dakikada bitirdi o Gökhan ki G.S sol kanadını tek başına yıkan adam belki oyundan atılmasa 10 kişiyle dahi olsa bu maçı kazanabilirdik ama buna rağmen futbolcularımız cansi parane direndiler ama olmadı hepsini yürekten kutluyorum, maçın son saniyelerinde Volkana verilen karta ise kimsenin bir savunması yok Lİncolnün ana avrat ettiği küfürüne cezayı hakemin kesmiyeceğini bildiği için gitti kendisi kesti ve sonuna kadar haklıydı keşke yapmasaydı ama o gergin ortamda sonuna kadar haklı olduğunu düşünüyorum bana göre verdiği kırmızılardan bir tek doğru olan oydu ki o kartın sebebide hakemdi kim ne derse desin G.S nin bu turu geçmek için hakeme ihtiyacı yoktu. Son iki yılda kupadan nasıl dışarı atıldığımızı dünya alem zaten biliyor bu senede kupayı G.S ye hediye edicekler buda demek oluyor ki Lig bizim olucak onlara ise ancak bir teselli kupası olan Fortis kalıcak ve böylece en azından Uefayı garantilemiş olurlar.
ALAYINA İNAT HEP DESTEK TAM DESTEK
--- 1504 ----
Maçın son anlarında ligtv spikeri '' Hakem saha içinde elinde kartla dolaşıyor ve göstericek futbolcu arıyor" gibisinden bir cümle sarfetti ki bu bile maçı kısaca özetliyor neyse bu maça fazla takılıp kalmamak lazım bu maçta kaybetmesek bile nasılsa bir sonraki tur yada finalde yine kupayı almamız engellenecekti son 2 yılda olduğu gibi. Bu sonuç bizi şampiyonluk için daha da kamçılayacaktır ve son yıllarda olduğu gibi şamp.rakiplerimizi kendi saha ve seyircileri önünde yenerek şampiyonluk turunu yine orada atıcaz inşallah.
Bu arada Ziconun maç sonu basın toplantısında ki çok anlamlı sözleri;
“Erkekler gibi mücadele ettik”Teknik Direktörümüz Zico, Galatasaray maçının ardından açıklamalar yaptı. Maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı "kapasitesiz" ve "otoritesiz" olarak nitelendiren Zico, "Kusura bakmayım ama ben bugün sahada kararlar veren kişiyi hakem olarak görmüyorum" dedi.
Zico, "Bugün maç içerisinde büyük bir mücadele sergileyen futbolcularımı kutluyorum erkekler gibi mücadele ettiler. Bu tip maçları kaldıramayacak hakemleri bu maçlara vermesinler. Yazık, o da saha içerisinde kendisini kaybetti. Bu hakem bu maçı kaldıramayacağını baştan belli etti. Bu hakem bir futbol hakemi olduğunu unuttu. Sürekli ev sahibi takım lehine kararlar verdi. Gökhan gibi parlayan Milli bir futbolcu, gol attıktan, kendisini bulduktan sonra kendisini attırmak istemez. Gökhan'ın bu şekilde cezalandırılmasını gördüm ve Gökhan adına üzülüyorum. Bu tip şeyleri gördükten sonra Türk Futbolu adına üzülüyorum. 40 yıldır futbolun içindeyim ilk defa benim bulunduğum takımda 14 oyuncunun 10'una sarı kart çıkıyor ve bunun yanında 3 kırmızı kart çıktığını görüyorum. Türk futbolu niye ilerlemiyor diye düşünüyorum. Kendi evinde oynayan takımların lehine kartlar çıkıyor ve Türk futbolcusu Avrupa'ya gidince böyle şeyler olmuyor ve şaşırıyor. Galatasaray'ın hakem kararlarına ihtiyacı yok. Kusura bakmayım ama ben bugün sahada kararlar veren kişiyi hakem olarak görmüyorum. Kapasitesi ve otoritesi olmayan bir insan. Tekrardan okuluna dönmeli ve bilmesi gereken şeyleri öğrenmesi gerekiyor. Başka değinmemiz gereken konu ise bu tip kapasitesiz bir hakemi bu maça verenler. Ya kasıtlı yapmak istedikleri bir şey var ya da bu insanların da okula gitmeleri gerekiyor" diye konuştu.
BASIN TOPLANTISI
Maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında da hakem Çakır'ı eleştiri yağmuruna tutan Zico, ''Bu maçta hakemlik yapacak kapasitesi olmadığını gördüm. Öğrenmesi gereken şeyleri öğrenmek için okuluna dönmesi gerekir'' dedi.
Gökhan Gönül'ün kırmızı kartla oyundan atılmasının maçın sonucuna yüzde 100 etki ettiğini savunan, bu futbolcusunun kırmızı kart görmesine anlam veremediğini belirten Brezilyalı teknik adam, hakemin kırmızı kart kararında kötü niyetli olduğunu düşündüğünü ifade etti.
Zico'nun maçın hakemine yönelik eleştirili sözleri özetle şöyle:
''Futbolun içinde özellikle burada yeni yeni şeyler görmeye şaşkınlıklar içinde devam ediyorum. İlk defa futbol hayatımda top toplayıcı çocuğun hakeme kırmızı kart gösterttirdiğini gördüm. Gökhan elinde top varken diğer topu nasıl eline alacak? Bilmiyorum eğitildi mi bu top toplayıcı çocuklar, mutlaka eğitilmiştir. Gökhan gibi yetenekli, parlayan bir yıldız, içinde kötülük olmayan, maçı kötüleştirecek kafasında hiçbir şey olmayan, takımını kötüye sürükleyecek bir şey kafasından bile geçmeyen oyuncu bir tane insan tarafından oyundan atılıyor. Demek ki bunu da görecekmişiz. Anlamaya çalışıyorum fakat anlayamıyorum. İlk defa top toplayıcının bir futbolcuyu kırmızı kartla oyundan attırdığını görüyorum. Benim düşündüğüm şey. Gökhan bir kere çok güzel çalımlar atarak pozisyona girdi, olmadı. Daha sonra benzerini yaptı ve gol attı. Maç onun adına harika gidiyorken bir an önce bu oyuncuyu dışarı çıkarayım da bu oyuncu bana sıkıntı yaratmasın gibi bir düşünce oluşmuş olabilir. Fenerbahçe takımı oyuncularının Galatasaray takımı oyuncularından daha fazla cezalandırıldığını görmemiz gerekiyor. 10 oyuncumdan 10'u kartla cezalandırıldı. Elbetteki Galatasaraylı futbolcuları birçok kez saha içinde hakemle konuşurken, onları baskı altına almaya çalışırken gördük. Bu bakımdan biraz daha kavruldukları, tecrübeli oldukları için, hakemi baskı altına alıyorlar, onların sözleri dinleniyor. Futbolcularım hakem, özür diliyorum bir vatandaş, bir insan tarafından bu yüzden daha fazla cezalandırılıyorlar.
Hakan Şükür, Ümit Karan ve Arda her kararda itiraz ederken, hakemle konuşurken hiç bir kart görmediler. Tek sonuç ortaya çıkar. Hakem, ismi olan, tecrübeli olan oyunculara, onlara karşı çıkmaya, kart göstermeye korktu. Bu da zaten işi çığırından çıkaran nokta oldu.
O kadar maç geçtikten olaylar yaşandıktan sonra Arda'ya son dakikada bir sarı kart gösterdi. Bunu yapmak çok kolay herkes bunu yapardı.''
"Fenerbahçenin resmi web sitesinden alıntıdır"
1503........................
hepimiz fenerbahçeliyiz hepimiz volkanız........
--- 1502 - --
evet hepimiz Fenerliyiz ve patlamaya hazır bir Volkanız, içimizden yayılacak ateş
herkesi yakar özelliklede Cüneyt Çakır'ı ve onun zihniyetine sahip eyyamcıları.
1501........
standartlar bızım macta yakalamaya calısan hakemler oldugu surece yolumuz hep bu adi sekillerde tıkanıcaktır ama FENERBAHÇE takımı bunları aşıp herkese gereken cvbı verıcektır!!!!
ama luganoyada yazıklar olsun...bızım tv basında bu kadar uzmeye kalb krızı gecırme sevıyesıne getırmeye hakkı yok!!gozluk hareketını nerde ogendıyse oraya gerı donsun!bu kadar ayıp olmazkı ya...sarı kartı olan bır oyuncu hareketerıne dıkkat eder...bızede yazık deılmı??....
6S nın ekmegıne yag surmus olmuyomu?!!!
Konu goldumut tarafından (28/02/2008 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.
1500
---- 1498 - ---
Bu Lİncoln harbidende yalancı, Lİncolnün maçtan sonra kesinlikle küfür etmedim yanımda takım arkadaşım Barış da vardı sözlerine rağmen Barış'ın şu sözleri Lincoln'ün yalancılığının kanıtıdır " Lincoln'ün yanındaydım Volkan abi topu vermedi sonrada sinirlerine hakim olamadı, Lincoln, annesine küfür etmedi dedi, peki nasıl küfür etti sorusuna ise Anasına küfür etmediğini söylüyorum sadece..." Fanatik gazetesinden alıntıdır.
1494
hayırlı akşamlar
1493
1492 bayağı geriye gitmişiz yaw![]()
1491 oof fener offf
1490
günaydın hayırlı pazarlar
nazar değdi fenere nazar
1489..........ya Bu Sampiyonlar Ligi Bize 1 Haftada 5 Puanimiza Mal Oldu
1487
hayırlı geceler
1485
yenilsede yensede yinede benim fenerbahcem her zaman var her zaman varız
1484.......
bu aksam tur atlamak ıcın olumune oynamaları lazım..hatırlarsanız 6s uefa da nasıl saldırıyordu rakıplerıne!!!
ıste basarının sırrı teknıkten cok kondısyon pres hırs aşk!!!
haydi FENERAHÇEMMMM!!!!!üzme bizi...üzme beni...yıkma bizi.....
--- 1483 ----
Bu Fener adamı sinirden fıtık eder kardeşim şöyle rahat bir şampiyonluk göremiyecekmiyiz, Bursa ve A.gücü maçındaki bu vurdumduymaz futbol beni kahretti, seyrederken stresden mideme kıramplar girdi yahu, bizim takıma anlam veremiyorum son 4 yıl içinde kazandığımız 3 şamp.ve son maçta çalınan şamp.da dahil zor geçmesi beklenen büyük maçları rahat kazanıp kolay denilebilecek küme düşmeye oynayan takımlara puan dağıtıyoruz inşallah bu senede sonu iyi bitiririzde çektiğimiz strese değer yoksa seneye ligtv mig tv almıyacam yaw stres stres nereye kadar....![]()
Umut kardeşim sana katılıyorum bu akşam teknik felan fasa fiso olur, onları ancak daha fazla koşarak ve hırsla yürekten oynarak, savaşarak yenebiliriz yoksa işimiz gerçekten zor hele Carlosun olmadığınıda düşünürsek işimiz daha da zor, inşallah turu geçer döneriz de Ş.ligi uğruna ligde kaybettiğimiz puanlar boşa gitmemiş olur böylece..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri