1427 iyi aksamlar...
1425.......
Bilindiği gibi Fenerbahçemizin Türkiye`deki en çok ve kolay yendiği takım Galatasaray; bu kulübün kuruluş tarihi 1905. Şampiyonlar Ligi 2. turunda elediğimiz rakip Sevilla: Onun da kuruluş tarihi 1905. Şansa bakın ki bugün çekilen kurada karşımıza 1905`te kurulmuş bir başka takım çıktı; İngiliz ekibi Chelsea... Umarız Fenerbahçemiz 1905`te kurulmuş bu kulübü de ezer geçer ve yoluna devam eder. Unutmayalım Fener, 1905`i sever....
1424
Haydi Fb yen şu Konya'ı ...Konya'd yaşıybailirim ama futbbol takımından iğreniyorum.ligin en çok gol yiyeni ile atanı karşı kaşıya...fb atsın konya yesin![]()
1423.....
Yeni liderle tanıstırıcaz herkesi...
1421............
Şampiyonlar liginde yarı finale cıkmak demek bır rekor demek bızı sevıncten aglatmak demek hadı be FENERBAHCEM!!!aklım fıkrım sampıyonlar lıgınde..konya macını cıddıye bıle alamıyorum...
buraya gelmek cok zordu ama artık burdan sonrasına yanı yarı fınale gıtmek daha kolay sadece 180 dk mac oynamak.....
ılk macı ISTANBULDA yenmek ordakı macıda berabere bıtırmek...hepsı bu ve TARİH YAZMAK!!!
evet haklısın ama yınede herseye ragmen artık onemlı bır tek sey olucaksan oda chelsea macı olsun..
1419............bır daha buraya kadar gelmek ıcın ugrasmıyalım...gelmısken alıp gıdelımn![]()
1418 İyi aksamlar
GP 1.4 Active 77Hp + Vw Caddy Comfortline 1.6 TDI 105 hp
1416.......
yanı ben ınanmıyorum sıcak soguk top masallarına...
1414
hayırlı geceler
1412
ne olacak atilla yeneceğiz tabi allahın izniylen
1410..........
Farki Kalitesinde......
19)))
arkadaşlar lütfen sabotaj etmeyelim lütfeeeen
1406
1403
günaydınlar
1399
hayırlı geceler
1398![]()
1397
Mateja Kezman ve Stephen Appiah'ı göndererek yabancı kontenjanında iki boşluk açacak olan Sarı-Lacivertli yönetim, Inter'li Hernan Crespo ile CSKA Moskova'lı Vagner Love'u transfer ederek rakiplere korku salacak bir forvet hattı kurmak istiyor. Yönetim, futbolcular ve kulüplerle ilk görüşmelerde çok iyi sonuçlar alırken, transfere 40 milyon euroluk bir bütçe ayrılması bekleniyor.
YAW NE BUYUK TAKIMIZ BIZ YAA!!!
1395
inşallah atilla
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri