1834
sarııııııııııııııııı
1834
sarııııııııııııııııı
1836.........
Sarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
1838
en büyük????????
1840
gol ofsaytmıs buarada...verılmeyen gol dıyorda...mıllıyette..
1842............
evet geldim burdayımmm
1843
selam herkese hadi gari pek bişi kalmamış![]()
bu arada G.S-Belediye maçıda 2-2 bitti, bu G.S çok ballı takım yav maçları hep uzatmalarda kurtarıyor, gerçi uzatmalarda Ümitin attığı gol gerçekten tam bir usta işiydi, sanırım ilahi adalet onların namağlup ünvanının kadıköyde son bulmasını istiyor inşallah yanılmam.![]()
1844
maşallah fener iyi gidiyor az kaldı bu arada bencede cimbom unvanı kadıköyde bırakcak sanırım biz sayamıyoruz ki sabotaj var![]()
1849
cok az kaldı boşuna uğraşmayın sabote kolay kolay p-yapamazsınız![]()
1850 bi sure giremedim amma cok ilerlemissiniz yaw
1852
Evet Haftanin En Karli En Iyi TakIMI Olan Fenerbahcemizi Kutluyorum.
Yaşa Fenerbahçe!
1853
Hafta sonu tam bir şölen olucak C.tesi öğleden sonra TV nin başından kalkamıycazönce saat 13:.00 de pafların maçı var daha sonra 14:00'da erkekler basketbol liginde rakibimiz yine G.S akşamda büyük derbi, inşallah 3 te 3 yaparız, C.tesiye kadar bu hafta geçmek bilmez şimdi
![]()
1854
ya evet derbi cok guzel olucak...zafer sarkıları soylemeye alıskın olan FB miz 6s onunde farklı kazanır umarım.
derbiyi hatırlatan guzel bır video
Fenerbahçe Galatasaray'ı 6 - 0 yenerken kimler baÅŸroldeydi? - UZMAN TV
1856 sorma abi ya sivası saskınlıkla izliyorum
1857
evet keske yenseydı sıvas bu haftada lider sivasspor olsaydı
olsun bugun olmasa yarın..er yada gec haklı bır lider olucaktır.
1858 yok canım sabotajla işim olmaz hak eden kazansın hak eden lider olsun hayırlısı kavga dövüş olmasında isterseniz cimbomu 10 0 yenin yada aynısı cimbom için geçerli zaten stadlarda tat yok bomboş bazen nostalji maçlara bakıyorum antep gençler maçı 90 senesinden stad full+full şimdi bırak onları 3 büyükler sinek avlıyor neyse konu dağılmasın
1859
1860
evet.sivasspor gonulden destekliyorum.inslh bozulmaz.
1862
1863
az kaldı bitirecez gari
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri