Alıntı kso021 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Önlere oval takma şansın yok kapı içine alacaksan mecburen 16 cm lik olanı alacaksın.Orjinal hoparlörlerin kalitesi vasat seviyede ne takarsan tak orjinalden iyi olacaktır Ben 2 ay kadar önce Pioneer aldım orjinale göre biraz daha net ve kaliteli sesi var muhtemelen senin baktığın Alpine Pioneer dan bi gömlek üstündür
benim hoparlörler bundan:
Pioneer TS-G1614R 16 cm 230 Watt 2 Yollu Hoparlör - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
Öncelikle mrb.

"Orjinal hoparlörlerin kalitesi vasat seviyede ne takarsan tak orjinalden iyi olacaktır" demişsiniz.. Ancak eğer araçta orjinal fiat hi-fi ses sistemi varsa bu fikrinize katılmıyorum.. Çünkü orjinal hi-fi ses sisteminde çok tatminkar bir ses var.. Ben bas ve tiz e önem veren kaliteli sesten yana olan biri olarak denediğim şeyi söylüyorum.. Hi-fi ses sistemi olan araçların hoparlörü diğer standart teyp hoparlörlerine benzemiyor ve çok farklı.. O yüzden eğer arkadaşın hi-fi sistemi varsa ben orjinal hoparlörü almasından yanayım.. Alpine önermişlerdi bende 90 liraya almıştım kampanyalıydı fakat istediğim verimi alamadım malesef.. Orjinal hi-fi kolon serviste önler için tek olarak 64 tl.. Standart hoparlör 38 lira gibi bi rakamdı sorduğumda..