ibrahim merhaba aynı sorun bende de var hoparlörleri değiştirmeyi düşünüyorum hiçbir araştırma yapmadım ama senin bulduğun bu hoparlörler için montaj yaparken herhangi bir ek yapmaya gerek var mı. yoksa aynı şekilde uyuyormu
arkadaslar merhabalar aracimin ön sol ve arka sol hoparlörü patlak bunları komponentlerde değiştirmek istiyorum teybi orjinal ve anfi takmadan.sizce hangilerini tavsiye edersiniz bu seçtiklerimden aralarından dinledikleriniz var mıdır yardımcı olun lütfen istediğim ses hafif tok olsun. önler ve arkalar 16 yapılır mı 4 üde fazla kesme biçme istemiyorum. benim aklımda olan ya 4 tane 16lık jvc yada cadence baska markalar istemiyorum arkadaşlar 5 yıl önce jbl bass ve midler vardı eski aracımda artık kafam kaldırmıyor okadar bassı.daha sakin temiz bir ses istiyorum
ön kapılara cadencexs652 Cadence XS652 16 cm 250 watt hoparlör GittiGidiyor'da 87718705
veya
jvc JVC CS-V627 16 CM HOPARLOR - Electro World
veya alpine ancak fiyatı neden ucuz sahte falan olmasınlar
ALPINE SXE 1725S 16 CM 2 YOLLU KOAKS?YEL HOPARLÖ GittiGidiyor'da 92021694
arkalara bu nasıl
Kenwood KFC-E1352 13Cm 140W Hoparlör GittiGidiyor'da 91745536
veya JBL CS-5 13cm Coaxiel Hoparlör - 13 cm Hoparlör - JBL - RS Teknoloji Ses ve Görüntü Sistemleri | Hifi Sistemleri | Ev Sinema Sistemleri | Oto DVD Navigasyon Sistemleri | Oto Muzik Sistemleri | Kulaklıklar | Oto Multimedya Sistemleri -Ankara
veya arkalarada aynı önlerdekiler düşünülebilir
Konu ibooovn tarafından (08/10/2013 Saat 08:13 ) değiştirilmiştir.
ibrahim merhaba aynı sorun bende de var hoparlörleri değiştirmeyi düşünüyorum hiçbir araştırma yapmadım ama senin bulduğun bu hoparlörler için montaj yaparken herhangi bir ek yapmaya gerek var mı. yoksa aynı şekilde uyuyormu
cadence derim
...Hız Felaket Değil, Kabiliyettir...
Orjinal radyo cd çaları kullanırken hoparlör değiştirme yöntemiyle istediğiniz sesi elde edemezsiniz.Sistem bir bütündür.Hoparlörleri değiştiriyorsanız.Radyo cd çalarıda değiştireceksiniz.
Arkadasim ben on kapilara alpine takmistim su beyaz olanlardan yarin koduna bakarim harika ses veriyordu ama ilave hoparlor yada kapi icleri falan degiscekse kesin amfiden al gucu. Ve bu tip seylerde Pioneer a girme genelde cinden geliyor. Kenwood ve alpine 1 numara.
Ben arka kapı hoparlörlerini değiştirdim 13cm pioneer hoparlorle.
Arka kapılarda orjinalinde 13 cm hoparlor var fakat 16 cm rahat rahat sığar. Şimdiki aklım olsa kesinlikle 16 cm takardım.
Ben pioneer tavsiye etmiyorum beklediğim gibi değil sesi. Yakında ön kapı hoparlorlerini değiştirmek istiyorum, muhtemelen sony marka 17 cm hoparlor takacağım önlere.
Benimde arka hoparlörlerden biri patladı bende değiştirmişken 13cm yerine 16 cm taktırmayı düşünüyorum bugün aldığım fiyatlar:
Sony 90tl
Pioneer 80tl
Jvc 70tl
montaj ve hoparlör altına koyulacak kansak için toplam 20tl de işçilik ücreti istediler.
ben de şu dijital cd/sd adaptör taktırıp, hoparlörleri de değişmey düşünüyorum, 2005 punto shine modeli var bende, hoparlör ölçüleri nedir aracın, sadece o aparatla verim alabilir miyim sizce
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri