Alıntı kso021 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Önlere oval takma şansın yok kapı içine alacaksan mecburen 16 cm lik olanı alacaksın.Orjinal hoparlörlerin kalitesi vasat seviyede ne takarsan tak orjinalden iyi olacaktır Ben 2 ay kadar önce Pioneer aldım orjinale göre biraz daha net ve kaliteli sesi var muhtemelen senin baktığın Alpine Pioneer dan bi gömlek üstündür
benim hoparlörler bundan:
Pioneer TS-G1614R 16 cm 230 Watt 2 Yollu Hoparlör - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
Alıntı maince Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sony XS-GTX1622S 16 cm 260 Watt 2 Yollu Hoparlör
bunları bi araştır istersen bunlar tam senin istediğin gibi bass'ıda güzel verir
hepsi burada .com da var bi incele
Alıntı khanunl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aracın orjinal teyibini kullanıyorsanız orjinaliyle değiştirmeniz en uygunudur.Farklı bir hoparlör taktığınız zaman teyp çıkış olarak hoparlörünüzü yeteri kadar beslemiyecektir dolayısıyla hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.Beğendiğiniz Alpin 16cm hoparlör güzel bir hoparlör ama size tavsiyen kompenant'a geçiş yapın verdiğiniz rakama göre uyan size önerebileceğim hoparlörün link'ini ekliyorum.Kolay gelsin. Jbl Cs-6c 16.5 Cm Component 150Watt Hoparlör - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
Açıkcası teyp değişmeden ve amfi olmadan iyi bir ses alamayacağımı biliyorum . Orjinal teyp ile bass lar ve sesin temizliği biraz daha iyi olsa bana yeterli olucaktır. O halde verim almada sıkıntı söz konusu olduğunu varsayarsak boşuna çok para vermeden Pioneer TS-G1614R 16 cm 230 Watt 2 Yollu Hoparlör - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
Gibi bir ürün almak mı yoksa genede fark hissedilir derecede artar diyip Jbl Gto-6508c 16cm Companent Hoparlör - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

bu ürün mü yercih edilir. JBL yi Atakantuningden 150 Tl ye alabiliyorum?