Deneyecez yarın gelecek zaten şimdi hersey Çin degilmi
iphone telefonlara 2500 tl veren bir milletiz...bunada 1380 tl de veren çıkar.bence tek artısı orjinal görünümü bozmaması direksiyon kumandası uyumu filan.yani benzer bir alternatifi yok.Bencede fiyatı biraz uçuk bir rakam birde çin malı.
Benim anlamadığım cihaz daha satışa başlamadan zam yapılması.Yoksa nelere para vermiyoruz.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
vw golf için androit ekran çok daha kaliteli daha fonksiyonlu daha orjınal birşey 800 lira iken bunun bu fiyat olması satışı zorlandırır.
Bu gün inceleme olacaktı sonuçları nasıl kalitesi nasıl öğrenebilir miyiz?
Araç otomatik ben ECO tuşunu göremedim...
bence tuşları da bizim orjinal tuşları kullanabilirsek tuncay abinin dediklerine ek olarak çok iyi olur
ust tus takimi degismese ? veya orjinale gore olsa olmazmiydi ? atiyorum suanda bagaj tusuna basilsa arac eco moda girecek cok sacma degilmi ? degismesi gereken sadece bir baski veya hic degismesin orasi neden degisiyorki
ikisi bütün olduğu için değişiyor orjinali bütün benim bildiğim
kaliteli göründü bana araç üstünde.
dokunmatik için yorum yazarsa üyemiz güzel olur bence
Yarın yorum yapacam takıp yanlız Tuncay abi eco tuşu yok büyük ihtimal sende bagaj açma tuşu eco görevi yapacak ama bagaj açma tuşu görünecek bagaj açma tusuda bizde aktif olmayacak yarın yorum yapacgm zaten eğer beğenmesek Kürşat beyinde dediği gibi ürünü geri yollayacağım tuş sıralaması City tuşu kapı açma tuşu starstop asr tuşu boş tuş bagaj açma tuşu etkisiz olacaktır
Benim orjinal teyp servise gitti teyp çıktığında üsteki tuş takımı aracın üzerinde kalıyor bu cihazdada gördüğüm kadarıyla orjinalin kullanılmasının bir sakıncası yok yani yukardaki o kısmın olmaması cihazda bir eksikliğe sebep vermez aksine daha kullanışlı olur sonuçta herkeste o kısım standart değilki!
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Haklısın o bölüm her araçta aynı değil ama malesef o tuş takımının olduğu bölüm cihazla bütün , ürün tek parça. Cihazın bu şekilde yapılmasındaki amaç neydi tam olarak öğrenemedik. Benim düşüncem cihazı daha sağlam olarak sabitlemek için çerçeveyi geniş tutmak iştemiş olabilirler. Yapmasalar onlar için de hem maliyet hem de zaman kazancı olurdu ama bilemiyoruz amaçlarını.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
O parça gelen teybin üstünden çıkmıyor yani bizim orjinal tuşlar kalsın biz ekranı takalım dersek olmaz gelen ürünleri ekranla üstündeki tuşlar bir
ben kendim bizzat teybi söktüm usb takmak için 4 çubuk takınca sırf alt kısım geliyor üst kısım sabit oluyor bunu kanıtlayan fotoğrafta çekebilirim. Hem üst kısmı alırlarsa belki maliyettende düşülebilir.
Birde birşeyi merak ettim, blue me olmayan araçlarda bluetooth ile telefon balantısı kurabiliyormu bu cihaz ? Aslında bu cihazı getirten yukardaki arkadaş bizimde yorumlarımızı alsa iyi olurdu istanbulda ve ankarada 1 2 kişini yorumuna göre hareket ediliyor madem revize olacak ürün bizimde yorumlarımızdan pay çıkartabilirler diye düşünüyorum.
Konu motor delisi tarafından (14/02/2013 Saat 09:51 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri