Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Pioneer Ana Ünitem ve Mavi Plazma Göstergem

barış dikici
    Dikici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    42 Ps ***
    Edilen teşekkür: 536

cem abi bu radyodan bnde de warda bu radyoyu kapatınca pioner ı pod yazsı yazıo onu kaldırmayı biliyomusun ya ????bn bi türlü bulamadım(başka bilen warsa lütfn cewap yazsın)
    Konu Dikici tarafından (29/03/2007 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme yapıldı

Cem Cebeci
    civcivx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 932

İlk mesaja gece fotoğrafları ekledim. Ama yine cep tel. ile çekildi

@by_dikici, bendekini düğmesinden kapatınca veya açınca sadece Pioneer yazısı çıkıyor. Ipod yazısı çıkan diğer modeller. (6950-4950 gibi)
    Ama ana üniteyi düğmesinden kapatıp açmak yerine, cihazın Ignition kablosunu kontağa bağlatırsan (doğrusu da odur zaten) öyle dertler kalmıyor. Araba çalışınca açılıyor, stop edince de kapanıyor, yazı falan çıkmıyor.
    Konu civcivx tarafından (29/03/2007 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.

Buğra KARASU
    BGRAYS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 DT 8899
    Edilen teşekkür: 66

cem abi kadran cok gusel acaıp hosuma gıttı gule gule kullan bende en kısa zamanda ıns.

uMuT ..
    o(¤_¤)o jagar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    06 ** ****
    Edilen teşekkür: 362

göstergeler mükemmel olmuş tesisat ta canlı olacak gibi hayırlı olsun güle güle kullan usta ....

SARP BAHAR
    Power Of Japan Little F.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 95

Cem abi hayırlı olsun çok güzel oldu bu.Pioneer olsun taş olsun biliyosun :ok:

Alıntı gokhan_genc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel duruyor abi Pioneer.Hayırlı olsun.Cihazın etrafı özel olarak mı yapılıyor?Eski Cd-çaların çıktığı yer hiç bozulmamış gibi duruyor da o yüzden sordum.Nasıl yapıyorlar onu?

Cem abinin yerine cevaplıyım.Hazır olarak satılıyor.15 dolar civarı civarıydı tam hatırlamıyorum şimdi.

Alper dağdemiR
    Auto engineeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06AD9158
    Edilen teşekkür: 504

walla kadranlara bittim.. satıldığı siteyi görmüştüm ama böyle arabanın üstünde görmek çok daha etkileyici..
    hayırlı olsun eline sağlık abi

Gökhan GENÇ
    Electronics Engineer gokhan_genc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    59 SD 470
    Edilen teşekkür: 3

Kadranlar müthiş gözüküyor abi.
    ...because failure is not an option.

Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ

enes durak
    medxr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    10EC972
    Edilen teşekkür: 13

cem abi ses sistemi hakkında brz detaylı bilgi verir msn.memnun msn.eskiye gore neler degişti anlatırsan sevinirim.bi de bu pioneer modelini neden tercih ettin diger modellerden farkı ustunlugu ne..
    enes..

barış dikici
    Dikici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    42 Ps ***
    Edilen teşekkür: 536

Alıntı civcivx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk mesaja gece fotoğrafları ekledim. Ama yine cep tel. ile çekildi

@by_dikici, bendekini düğmesinden kapatınca veya açınca sadece Pioneer yazısı çıkıyor. Ipod yazısı çıkan diğer modeller. (6950-4950 gibi)
    Ama ana üniteyi düğmesinden kapatıp açmak yerine, cihazın Ignition kablosunu kontağa bağlatırsan (doğrusu da odur zaten) öyle dertler kalmıyor. Araba çalışınca açılıyor, stop edince de kapanıyor, yazı falan çıkmıyor.
    çok saol cem abi hallettim:ok:

Cem Cebeci
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

@Enes, ses sistemi henüz tamamen faaliyette olmadığı için net yorum yapamıyorum. (Amfi montajı yapılmadı henüz)
    Ancak şöyle söyleyeyim, bu ana ünitenin bir özelliği HP/LP filtre (High-Pass, Low-Pass) özelliğine sahip olması. Bazı Pioneer modellerinde bu özellik mevcut, sadece bu üniteye özgü değil. Başka markalarda da var tabi. Böylece kapılardaki hoparlörlere giden sinyali 125 Hz.in üzeri ile sınırladım. Bu sayede kapılardan hiç bas frekanslar gelmiyor ve doğal olarak bu hoparlörlerin kapasitesi zorlanmamış olup zırıltı-distorsiyon vs .oluşmuyor. Şu anda öyle kullanıyorum ve diyebilirim ki; kapı hoparlörlerine bas frekans gelmesi ile gelmemesi arasında büyük fark oluyor. Ama ilerki dönemlerde kapı hoparlörlerini değiştirme düşüncem var. Çünkü oldukça kalitesiz şeyler.

Ayrıca yine bu ana ünite 3 RCA çıkışa sahip. Tamamen subwooer için atanmış bir RCA çıkışa sahip. Kapı hoparlörlerine hiçbir etkisi olmadan, onu da istediğin esneklikte ayarlayabiliyorsun. (Faz, kazanç değeri, LP frekansı gibi)

Amfim ise uzun zamandır diğer arabada keyifle ve son sınırlarında kullandığım bir model. Yine bu amfi ile subw. olarak JL Audio'nun 15 inç.ini kullanıyordum ama GP'ye büyük kaçacağı için 12 inç olan modelini tercih ettim. JLA'yı tercih sebebim; distorsiyonsuz ve kaliteli bir bas üretmesi. Kesinlikle uğultu yapmıyor ve basları olabildiğince derin alma imkanın var. Amfi montajından sonra aynı sonuçları alacağım yönünde beklentim var.

Ana üniteyi diğer tercih sebeplerim ise bilinen Pioneer klasikleri: MOSFET çıkışlar, akıllıca tasarlanmış mp3 liste sistemi, ne format ne medya olsa okurum abi anlayışı , kullanışlı bir uzaktan kumanda ve sade ama oldukça şık bir ön panel.

Bu tür özellikler benim için olmazsa olmaz şeylerdir. Ayrıca bu ana ünite 2007 Pioneer modelleri içinde USB girişe sahip tek model, bu da benim için en büyük tercih sebeplerinden biri oldu.

@Barış, hallettiğine sevindim.

enes durak
    medxr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    10EC972
    Edilen teşekkür: 13

yorumlar için tsk ederım.en yakın zmnda sistemini tam kapasiteyle dinlemeni ve yorumlarını bekliorus.sen bizim yerimize de tadını cıkar...
    enes..

Gökhan GENÇ
    Electronics Engineer gokhan_genc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    59 SD 470
    Edilen teşekkür: 3

Alıntı civcivx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Enes, ses sistemi henüz tamamen faaliyette olmadığı için net yorum yapamıyorum. (Amfi montajı yapılmadı henüz)
    Ancak şöyle söyleyeyim, bu ana ünitenin bir özelliği HP/LP filtre (High-Pass, Low-Pass) özelliğine sahip olması. Bazı Pioneer modellerinde bu özellik mevcut, sadece bu üniteye özgü değil. Başka markalarda da var tabi. Böylece kapılardaki hoparlörlere giden sinyali 125 Hz.in üzeri ile sınırladım. Bu sayede kapılardan hiç bas frekanslar gelmiyor ve doğal olarak bu hoparlörlerin kapasitesi zorlanmamış olup zırıltı-distorsiyon vs .oluşmuyor. Şu anda öyle kullanıyorum ve diyebilirim ki; kapı hoparlörlerine bas frekans gelmesi ile gelmemesi arasında büyük fark oluyor. Ama ilerki dönemlerde kapı hoparlörlerini değiştirme düşüncem var. Çünkü oldukça kalitesiz şeyler.

Ayrıca yine bu ana ünite 3 RCA çıkışa sahip. Tamamen subwooer için atanmış bir RCA çıkışa sahip. Kapı hoparlörlerine hiçbir etkisi olmadan, onu da istediğin esneklikte ayarlayabiliyorsun. (Faz, kazanç değeri, LP frekansı gibi)

Amfim ise uzun zamandır diğer arabada keyifle ve son sınırlarında kullandığım bir model. Yine bu amfi ile subw. olarak JL Audio'nun 15 inç.ini kullanıyordum ama GP'ye büyük kaçacağı için 12 inç olan modelini tercih ettim. JLA'yı tercih sebebim; distorsiyonsuz ve kaliteli bir bas üretmesi. Kesinlikle uğultu yapmıyor ve basları olabildiğince derin alma imkanın var. Amfi montajından sonra aynı sonuçları alacağım yönünde beklentim var.

Ana üniteyi diğer tercih sebeplerim ise bilinen Pioneer klasikleri: MOSFET çıkışlar, akıllıca tasarlanmış mp3 liste sistemi, ne format ne medya olsa okurum abi anlayışı , kullanışlı bir uzaktan kumanda ve sade ama oldukça şık bir ön panel.

Bu tür özellikler benim için olmazsa olmaz şeylerdir. Ayrıca bu ana ünite 2007 Pioneer modelleri içinde USB girişe sahip tek model, bu da benim için en büyük tercih sebeplerinden biri oldu.

@Barış, hallettiğine sevindim.

Anlattığına göre çok iyiymiş abi.Şahsen ben de Pioneer isterdim.İnşallah en kısa zamanda bizler de böyle kaliteli sistemlere sahip oluruz ve dinleriz.
    ...because failure is not an option.

Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ

Emre Ayvaz
    shoparr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 AE 6232
    Edilen teşekkür: 85

abi daha önce söylediysende özür dilerim ama kaça mal oldu bu kadran süper görünüyor..hayırlı olsun!

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Cem abi araban hergün dahada güzel oluyor.
    kazasız belasız
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Cem Cebeci
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Dün itibariyle amfi montajını da yaptırdım. Gerçekten tam istediğim gibi bir işçilik ve malzeme ile yapıldı, memnun kaldım. Ayrıca korktuğum şey olmadı ve GP'nin 50 A.lik aküsü kesinlikle yeterli geldi. Rölantide iken en ağır bas notalarında bile, farlar vs.de azalma olmuyor.

Elde ettiğim ses kalitesi de gerçekten beklentilerimi karşıladı. Aylardır GP'nin subwoofer'ı ve kapı hoparlörlerinin de bas notalara eşlik etmesiyle dinlediğim onlarca şarkıyı, şu an yeni sistemle dinlemek inanılmaz değişik geldi. Hele 12 inçlik ve sadece 300 Wrms kapasiteli bir sub.dan böylesine derin ve temiz ses almak çok iyi. Gerçi markaya güvenim tamdı ama sistem bitene kadar her zaman bir şüphe oluyor insanda.

Kaan Kaya
    AWD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 KK **6
    Edilen teşekkür: 4

harika olmuş cem abi güle güle kullan yanlız arabanın dier ışıkları turuncu bunlar mavi biraz bozmuş olayı bide dreksiyondaki tuşların artık bi işe yaramaması kötü ama sonuç olarak çok güzel olmuş :ok:
    Demon Driver |Damien|

mehmet savasçı
    Kendi isteğiyle üyeliği silinmiştir. memat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BK 7478
    Edilen teşekkür: 275

abi o kadranı aldığın sitenin adresini bi yazarmısın bende getirttireceğim

ozan akgül
    pascal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 25

güle güle kullan arkadaşım. kadranlar gerçekten çok güzel

selman yavaşcan
    celoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 11

hayırlı olsun güle güle kullan.bi şey sorcam o çerceveyi nerden temin ettin bende teybimi değiştircem.yardımcı olursan sevinirm.ii forumlar

Cem Cebeci
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Ben çerçeveyi o zamanlar ebay üzerinden almıştım ama sanırım artık ülkemizde de bulunabiliyor.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon