cem abi bu radyodan bnde de warda bu radyoyu kapatınca pioner ı pod yazsı yazıo onu kaldırmayı biliyomusun ya ????bn bi türlü bulamadım(başka bilen warsa lütfn cewap yazsın)
Printable View
cem abi bu radyodan bnde de warda bu radyoyu kapatınca pioner ı pod yazsı yazıo onu kaldırmayı biliyomusun ya ????bn bi türlü bulamadım(başka bilen warsa lütfn cewap yazsın)
İlk mesaja gece fotoğrafları ekledim. Ama yine cep tel. ile çekildi :(
@by_dikici, bendekini düğmesinden kapatınca veya açınca sadece Pioneer yazısı çıkıyor. Ipod yazısı çıkan diğer modeller. (6950-4950 gibi)
Ama ana üniteyi düğmesinden kapatıp açmak yerine, cihazın Ignition kablosunu kontağa bağlatırsan (doğrusu da odur zaten) öyle dertler kalmıyor. Araba çalışınca açılıyor, stop edince de kapanıyor, yazı falan çıkmıyor.
cem abi kadran cok gusel acaıp hosuma gıttı gule gule kullan bende en kısa zamanda ıns. ;)
göstergeler mükemmel olmuş tesisat ta canlı olacak gibi hayırlı olsun güle güle kullan usta ....
walla kadranlara bittim.. satıldığı siteyi görmüştüm ama böyle arabanın üstünde görmek çok daha etkileyici..
hayırlı olsun eline sağlık abi
Kadranlar müthiş gözüküyor abi.
cem abi ses sistemi hakkında brz detaylı bilgi verir msn.memnun msn.eskiye gore neler degişti anlatırsan sevinirim.bi de bu pioneer modelini neden tercih ettin diger modellerden farkı ustunlugu ne..
@Enes, ses sistemi henüz tamamen faaliyette olmadığı için net yorum yapamıyorum. (Amfi montajı yapılmadı henüz)
Ancak şöyle söyleyeyim, bu ana ünitenin bir özelliği HP/LP filtre (High-Pass, Low-Pass) özelliğine sahip olması. Bazı Pioneer modellerinde bu özellik mevcut, sadece bu üniteye özgü değil. Başka markalarda da var tabi. Böylece kapılardaki hoparlörlere giden sinyali 125 Hz.in üzeri ile sınırladım. Bu sayede kapılardan hiç bas frekanslar gelmiyor ve doğal olarak bu hoparlörlerin kapasitesi zorlanmamış olup zırıltı-distorsiyon vs .oluşmuyor. Şu anda öyle kullanıyorum ve diyebilirim ki; kapı hoparlörlerine bas frekans gelmesi ile gelmemesi arasında büyük fark oluyor. Ama ilerki dönemlerde kapı hoparlörlerini değiştirme düşüncem var. Çünkü oldukça kalitesiz şeyler.
Ayrıca yine bu ana ünite 3 RCA çıkışa sahip. Tamamen subwooer için atanmış bir RCA çıkışa sahip. Kapı hoparlörlerine hiçbir etkisi olmadan, onu da istediğin esneklikte ayarlayabiliyorsun. (Faz, kazanç değeri, LP frekansı gibi)
Amfim ise uzun zamandır diğer arabada keyifle ve son sınırlarında kullandığım bir model. Yine bu amfi ile subw. olarak JL Audio'nun 15 inç.ini kullanıyordum ama GP'ye büyük kaçacağı için 12 inç olan modelini tercih ettim. JLA'yı tercih sebebim; distorsiyonsuz ve kaliteli bir bas üretmesi. Kesinlikle uğultu yapmıyor ve basları olabildiğince derin alma imkanın var. Amfi montajından sonra aynı sonuçları alacağım yönünde beklentim var.
Ana üniteyi diğer tercih sebeplerim ise bilinen Pioneer klasikleri: MOSFET çıkışlar, akıllıca tasarlanmış mp3 liste sistemi, ne format ne medya olsa okurum abi anlayışı :), kullanışlı bir uzaktan kumanda ve sade ama oldukça şık bir ön panel.
Bu tür özellikler benim için olmazsa olmaz şeylerdir. Ayrıca bu ana ünite 2007 Pioneer modelleri içinde USB girişe sahip tek model, bu da benim için en büyük tercih sebeplerinden biri oldu.
@Barış, hallettiğine sevindim.
yorumlar için tsk ederım.en yakın zmnda sistemini tam kapasiteyle dinlemeni ve yorumlarını bekliorus.sen bizim yerimize de tadını cıkar...
abi daha önce söylediysende özür dilerim ama kaça mal oldu bu kadran süper görünüyor..hayırlı olsun!
Cem abi araban hergün dahada güzel oluyor.
kazasız belasız
Dün itibariyle amfi montajını da yaptırdım. Gerçekten tam istediğim gibi bir işçilik ve malzeme ile yapıldı, memnun kaldım. Ayrıca korktuğum şey olmadı ve GP'nin 50 A.lik aküsü kesinlikle yeterli geldi. Rölantide iken en ağır bas notalarında bile, farlar vs.de azalma olmuyor.
Elde ettiğim ses kalitesi de gerçekten beklentilerimi karşıladı. Aylardır GP'nin subwoofer'ı ve kapı hoparlörlerinin de bas notalara eşlik etmesiyle dinlediğim onlarca şarkıyı, şu an yeni sistemle dinlemek inanılmaz değişik geldi. Hele 12 inçlik ve sadece 300 Wrms kapasiteli bir sub.dan böylesine derin ve temiz ses almak çok iyi. Gerçi markaya güvenim tamdı ama sistem bitene kadar her zaman bir şüphe oluyor insanda.
harika olmuş cem abi güle güle kullan yanlız arabanın dier ışıkları turuncu bunlar mavi biraz bozmuş olayı bide dreksiyondaki tuşların artık bi işe yaramaması kötü ama sonuç olarak çok güzel olmuş :ok:
abi o kadranı aldığın sitenin adresini bi yazarmısın bende getirttireceğim
güle güle kullan arkadaşım. kadranlar gerçekten çok güzel
hayırlı olsun güle güle kullan.bi şey sorcam o çerceveyi nerden temin ettin bende teybimi değiştircem.yardımcı olursan sevinirm.ii forumlar
Ben çerçeveyi o zamanlar ebay üzerinden almıştım ama sanırım artık ülkemizde de bulunabiliyor.