Çok detaya girdik, Gökten Bey merakı ve bilgisiyle sağolsun bilgilerimizin sınırlarına kadar bizi ama çok iyi oldu, forumda bir arşiv oldu kanaatindeyim. Bu tarz detaylara meraklı birisi için kahveyi koyup yarım saat bir saat okunup bilgi alınabilecek, belki okuyanın yanlış yazmış bunların hepsi cahilmıs diyip gelişene vuracağı bir köşe oldu öyle bakın Volkan Bey'in hassasiyetine yonlenebilmek adına; puntolar için, dpfnız var ise acea c2 kodu arayacagız (fiat diyor), yok ise acea a3/b4 arayacagız (fiat diyor), araclarımız cok eskı degılse ve dolayısıyla yag kacırmıyorsa 5w30 ve 5w40 tam sentetik yaglarla motorumuzun iyi bir ortamda calısmasını sağlayacagız (avrupa diyor), ülkemizde hava pis, tozlu ve nemli olduğu için (ilk ikisi sehirlerdeki marifetimiz) filtrelerimizin daha sık aralıkla değişmesi gerekiyor (tuketıcılerın ve ustaların deneyimi soyluyor)

sahsen belgeli, krıterlere uygun ve baskaları ya da kendım tarafından denenmıs yerli ürünlerin her zaman destekcisi olan birisi olarak (ısler kotuye gıttıgı zaman hangı batı ulkesının hangı urununu protesto edecegımızı sasırıyoruz) acızane onerılerımı sunmaya calısıyorum. cunku bılıyorum kı yerlı urunler ozellıkle otomotıv pıyasasında tercıh edılmıyor, kullanma "rıskını" goze alarak yorumlarımı paylaşmaya calısıyorum. kafa sısırdıysem kendı adıma ozur dılerım.