Merhaba arkadaşlar 2007 model 147 binde ki aracımın direksiyon kutusundan inanılmaz bir ses gelmekte düz yolda bile giderken geliyor artık ve son derece rahatsız edici istanbul birmot beylikdüzüne götürdüm aracımı 1200TL sadece parça fiyatı verdiler ve değişim gerekiyormuş. Bende biraz internette araştırdım fiat iyi niyet garantisi olarak bu parçayı değiştirdiğini ve 2006 2007 üretim hatası olduğunu okudum sanırım forumdanda değiştirenler olmuş bir kaç konu okumuştum fakat tofaş benim değişimi reddediyor ısrarla. Sebep ise aracım 2007 model yaşından dolayı yıpranmış. Dedim ki alıp inceledinizmi ? artı ben gözümle görmediğim birşeye inanmam siz nasıl ınanarak konusabılıyorsunuz dedim. Biz şimdiye kadar bu parçayı garanti kapsamında değiştirmedik dedi Tofaştan Ahsen hanım. Yalancıyım ozaman ben dedim olabilir yalnış bir bilgilendirmeye sahipsiniz gibide ukala bir cevap verdi.City arızasını sorunsuz bır sekılde degıstırdık musterı memnunıyetımız gayet iyi dedi birde utanmadan ! Dedim milleti rezil ettiniz mahkemelerde uğraşanlar oldu sırf o city arızasından dolayı ve siz bunu mahkeme kararı ıle değiştirdiniz birde utanmadan yalan soyluyorsunuz benıde yalancı durumuna koyuyorsunuz ayıp dedım sustu. Yarın kaymakamlıktan tüketici heyetine başvuruda bulunucam sizlerin başına daha önce benzer bir durum geldimi garanti konusunda yada yapmam gereken farklı bir işlem varmıdır ?