Alıntı khanunl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aracınızın arızası city arızasımı anlayamadım ? Ama bahsettiğiniz kadar direksiyon kutusundan bahsediyorsunuz ! Eğer öyleyse direksiyon kutusu arızalanan araçlar ücretsiz değiştiğini hatırlamıyorum! Direksiyon kutusunda arızalanan yada eskiyen parça plastik burçlar.Bunuda dışarıda tornacılar benzerini yapıyor.Diyeceğim tamir ettirirseniz 200-300 TL civarında hallolur.Kolay gelsin.
City arızası değil direksiyon kutusu ve mili değişicek(Kutu değiştikten sonra karar verilcekmiş buna ) dışarıdan bende fiyat aldım 400 TL sökmesı takması dahil parçacıda 700 tl fiyat verdi sıfırına bakalım ne olcak benim amacım garantiden değişenler var benımkıde ordan degıstırtmek olmazsa mecbur sanayiye

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dostum yanlış anlama aslında sorunun kronik olduğu belli ama araç 2007 model yani 7 yaşında bu model bir araçta tüketici hakem heyetinede başvursan pek sonuç alacağını sanmıyorum ama umarım ücret ödemeden halledebilirsin
Yok neden yalnış anlayayım tabikide aracımın yaşı var benim kızdığım nokta şu 2006 model aracın direksiyon kutusunu garantiden değişiyor 2007 model aracı değiştirmiyor çifte standart uyguluyorsa tofaş ben kızarım ya herkese eşit davranacak yada ayrımcılık yapmayacak umarım çözmeye çalışcam bakalım oldu oldu olmadı sanayi bizi bekler