Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Direksiyon Kutusu Arızasıymış

Gorky
    Ziyaretçi Gorky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Direksiyon Kutusu Arızasıymış

Yaklaşık 1 ay önce direksiyonu çevirince gelen gacır gucur sesten bahsetmiştim. Amortisör takozundan olabileceğini söylediler. Servise gittik baktırdık bilyaları dağılmış dediler. Haramidere Sanayi'de yaptırdık onu. Ses kesilmedi. Tekrar baktırdık sorun direksiyon kutusundaymış. Buda kronik sorunlardan biriymiş ama hiç söz edildiğini duymadım burda. Hepsi amortisörle ilgili. Konuları arattım pek benzer şeyler değil. City sorunu değil ama bundan eminim. Araç annemin hep o kullanıyo city fonksiyonuyla işi olmaz zaten Servis ücretsiz yapabilirmiş acaba öyle mi ?

Bu arada araç 230.000'de.

barış unye
    İl Başkan (Iğdır) barisunye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Iğdır
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 83

geçmiş olsun..evet dıreksıyon kutusu da kronık sorun...hatta dıreksıyon mılı..vs...
    bendede stabılıze yollarda ses yapıyordu...musterı hızmetlrı ıle gorustum ettım...tamamını karsıladılar ucretsız değiştiler..aracım garantısız ama ful servıs bakımlıydı...değişimden sonra arac sessız yag gıbı oldu....

Gorky

Aldığımızdan beri hiç sorun çıkartmamıştı. Forumdaki sorunları okuya okuya içim karardı korkmaya başladım Neyse ücretsiz yapıyolarmış sevindim şimdi

barış unye
    İl Başkan (Iğdır) barisunye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Iğdır
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 83

Alıntı Gorky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldığımızdan beri hiç sorun çıkartmamıştı. Forumdaki sorunları okuya okuya içim karardı korkmaya başladım Neyse ücretsiz yapıyolarmış sevindim şimdi
    bende de hep bu forumdan okuduktan sonra denk geldı...sınyal kumanda sorunu ve dıreksıyon kutusu sorunu...
    burdan o kadar bılgılendım kı servısde sorun tespıtını dahı benım yonlendırmelerımle yaptılardedıgın gıbı allahtan karsılıyor tofaş...yoksa :****(

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Salih Canbaz
    salihcanbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    59 ** 600
    Edilen teşekkür: 14

Bu direksiyon kutusunun tahmini fiyatı nedir arkadaşlar?

berat bzkrt
    MBeRaTB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 2

500 tl vardır

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

Alıntı Gorky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 1 ay önce direksiyonu çevirince gelen gacır gucur sesten bahsetmiştim. Amortisör takozundan olabileceğini söylediler. Servise gittik baktırdık bilyaları dağılmış dediler. Haramidere Sanayi'de yaptırdık onu. Ses kesilmedi. Tekrar baktırdık sorun direksiyon kutusundaymış. Buda kronik sorunlardan biriymiş ama hiç söz edildiğini duymadım burda. Hepsi amortisörle ilgili. Konuları arattım pek benzer şeyler değil. City sorunu değil ama bundan eminim. Araç annemin hep o kullanıyo city fonksiyonuyla işi olmaz zaten Servis ücretsiz yapabilirmiş acaba öyle mi ?

Bu arada araç 230.000'de.
    ses daimi miydi? her çevirdiğinizde mi geliyordu yoksa ara sıra mı? bende de bi metal sürtme sesi var ama anlayamadık gitti...

Salih Canbaz
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    59 ** 600

Daha çok plastik gıcırtısı gibi bi ses geliyor..

Gorky

Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ses daimi miydi? her çevirdiğinizde mi geliyordu yoksa ara sıra mı? bende de bi metal sürtme sesi var ama anlayamadık gitti...
    her çevirdiğimizde geliyodu. sürtme sesi gibi bişey evet

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

peki başladığı andan itibaren mi sürekliydi bende arada sırada oluyor?

tolga tolga
    BeCkS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 79

görkem ücretsizmi yaptırdınız?

Salih Canbaz
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    59 ** 600

Benimkisi yagmurlu havalarda yapmıyordu haricinde sürekli yapıyordu

savaş kabal
    sagitta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 67

arkadaşlar benim de boyle bir sornum vardı servis diraksiyon kutusuna 900 tl fiyat verdi bende araştırdım ve bostancı sanayisinde tamir yapan biryer buldum 100 tl tamiri 100 tl sökme takma parası 200 tl işlem tamamlandı

Salih Canbaz
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    59 ** 600

Bir daha tekrarlamadı mı hiç?

Fatih TEK
    fct1071 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34C1453
    Edilen teşekkür: 110

iyi günler barış bey, bende grande punto sahibiyim. 2009 model 1.3 multijet. arada sırada ekranda direksiyonu kontrol ettirin yazıyordu. bugün servise gittim direksiyon kutusunun elektronik bir arızası olduğunu söylediler. aynı sıkıntıyı sizde yaşamışsınız ve benim aracım gibi sizinki de garantisiz olduğu halde ücretsiz olarak değiştirmişler. bana bu hususta yardımcı olabilir misiniz. benimde aracımın bütün bakımları yetkili serviste yapılmış. müşteri hizmetlerine hangi hususta ne demeliyim ki bu sorunumun ücretsiz çözülmesini sağlayabileyim. Ya da hangi servis değiştirdi. süreci detaylı anlatırsanız iyi olur. yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi günler

Fatih TEK
    fct1071 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34C1453
    Edilen teşekkür: 110

bugünün fiyatı ile 2350 lira işçilik dahil

emir emre
    emir112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 0

aracım sola cekiyor direksiyon kutusunda arıza varmış serviste ücretsiz değiştirebilirmiyim

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Arkadaşlar city arızası olarak değişim yaptıran bir çok arkadaş var..Sanırım değiştiriler..Biraz ısrarcı olmadan değiştirmezler..Bence uğraşın,illaki bir sonuç alırsınız..bu bölümü biraz inceleyin City Ar?zas? - Fiat Punto | Grande Punto | Punto Evo | Bravo | Fiat Türkiye Forumu

Gorky

unutmuşum yazmayı.
    beylikdüzü birmotta ücretsiz olarak değiştirdiler arkadaşlar.

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mehmet demir
    gesta0723 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 vk 016
    Edilen teşekkür: 27

Alıntı fct1071 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi günler barış bey, bende grande punto sahibiyim. 2009 model 1.3 multijet. arada sırada ekranda direksiyonu kontrol ettirin yazıyordu. bugün servise gittim direksiyon kutusunun elektronik bir arızası olduğunu söylediler. aynı sıkıntıyı sizde yaşamışsınız ve benim aracım gibi sizinki de garantisiz olduğu halde ücretsiz olarak değiştirmişler. bana bu hususta yardımcı olabilir misiniz. benimde aracımın bütün bakımları yetkili serviste yapılmış. müşteri hizmetlerine hangi hususta ne demeliyim ki bu sorunumun ücretsiz çözülmesini sağlayabileyim. Ya da hangi servis değiştirdi. süreci detaylı anlatırsanız iyi olur. yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi günler
    kardeşim öncelikle bende senin gibi bir sorunla karşılaştım hemde arabayı fiat yetkili servisinde ekspertiz yaptırıp aldım geldim 2 gün sonra direksiyonu kontrol ettirin yazısı çıktı önce 2 özel servise götürdüm ikiside elektrikli direksiyon kutusundan dediler ve fiat olarak 2200 dediler moralim bozuldu arabadan soğudum sonra ekspertiz yaptırdığım il dışındaki servisle görüştüm sonuç alamadım bulunduğum ildeki servisle görüştüm araç garantide olmadığından ücretsiz yapamayacaklarıı fiyatın 2400 tl olduğunu söylediler fiat genel müdürlüğünü (444 25 25 ) aradım birkaç gün sonra geri döndüler serviste arıza tespiti yaptırmamı söylediler arıza tespitinden sonra iyi niyet garantisinden %50 sinin karşılandığını söylediler ama bende para yoktu forumdan araştırdım benim durumumda olupta %100 ücretsiz karşılandığını gördüm 3 ay sonra. fiatın web sayfasından gördüğüm yazının linkini ve sıkıntımı açıkladım gönderdim. 1 saat sonrada arayıp telefonla bilgi verdim 2 gün sonra bulunduğum ildeki servisten arandım sıkıntımı anlattım bunun müşteri danışmanlarının bir insiyatifi olduğunu ve kendilerinden bana yardımcı olmalarını istedim. yarın saat sonra genel müdürlükten sinem hanım aradı şikayetimle ilgili tam 45 dk konuştuk. maddi durumumun buna uygun olmadığını bunun bir kronik sorun olduğunu benim gibi bir çok kişinin bundan dolayı mağduriyetinin giderildiğini benim lehime sonuç alamazsam ciddi ciddi yasal olarak hakkımı arayacağımı güzel bir dille anlattım oda sağolsun bana yardımcı oldu ve fiat ailesi olarak bana doğum günümde bana çok güzel bir hediye olarak %100 ücretsiz değişimi sağladı ve dün parçanın değişimi gerçekleşti bende bundan sonra bakımlarımı fiat yetkili servislerinde yapmaya gayret gösterecem bana bu yardımlarından dolayı. sana tavsiyem alttaki linki benim yaptığım şekilde yollaman. biraz sabırlı olman lazım zira ben 4 ay sonunda değiştirebildim sonucu bizimle paylaşırsan sevinirim.
    Sen sevmeyi bilmiyorsun DELİ DELİ

Sayfa 1/2 12 SonSon