Alıntı atlatma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cem kardeş. Sorunun kronik olup olmadığına nasıl karar veriyoruz. Airbag sargısı bence cok tehlikeli ve ortalamalaricinde herkesin basina gelme ihtimali olan bir kronik sorun. Aynı şeyarka stoplar arka kapı gergileri içinde geçerli. Ben ayni durumu yaşadim şehir disindan efor sarfedip servise gittim bakima sonra sorun olduğunda sade bir cevap aldim kullanici hatasi diye bumu ilgi alaka ayri bir konu açip gosterecegim ayrica fiat sikaye kismina gerekirse de tuketici hakem heyetine yani nereye basvurmam gerekirse basvuracagim. Ayrica yazdiklarim da hicde insaf disi konusmadim belirteyim.
Saygilar

Sorunun kronik olup olmamasına karar vermek sadece sizin benim dememle olmuyor.eğer birçok araçta meydana geldiyse kronik deriz, mesela direksiyon soyulması,stop buğulanması,logo deformasyonu,kırmızı puntolarda renk tutmaması ve solması,arka kapı gergilerinin ses ve takılma yapması,yolcu kısmı airbag şişkinliği,city modül ve sensörlerinin arızası gibi örnekleri görebilirsiniz.Kaldı ki servisler bu sorunları hallediyor, halletmiyor değil.Sato da 2 aracında city belası başa geldi, ikisi de ücretsiz olarak değiştirildi.Daha evvelden torpidosunu komple 3000 TL'lik parçayı ücretsiz değiştirdiler forumdaki arkadaşlardan.ve Hala hallolmayan kronik sorunlar mevcut.Direksiyon soyulmasına mesela, ilgilenmediler.Ya da renk solmasına bi çözüm getirilemedi servis tarafından.

Saydığınız boya atması ve direksiyon milinin ses yapması durumu kronik değil arkadaşlar.Sorununuzu doğru tanımlayın.Servis üzerine düşeni yerine getiriyor.Getirmeyenler de yok değil ama genel olarak bu iş halloluyor.Kronik olmayan sorunlar için başvurmak sonuç getirmeyecektir.