Alıntı BBYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynen işte olay budur.

Bir çok servis boyle hassas ve onemli durumlarda asla ve asla rapora bunu düşmemezlik yapmazlar.

Ero servis sanırım iyi sallıyor.Ben eski aracımı servise bakıma goturdugumde balatalar pek iç açıcı değildi.Abi değiştirmeliyiz dedi.Zaten periyodik bakıma gorede zamanı gelmiş dedi.Durumum musait değildi bekleyelim biraz dedim.Servisten cıkarırken rapor imzalatıyorlar ya tukenmez kalemle not dusmus
"balatalar zayif durumdaydı musteriye bu konu iletildi ancak kendi isteği ile değiştirilmedi" diye.

Arkadasım senin için rahat olsun ne yazıkki ben izmirdeyim bugun acık ve net arabamın garantisi olmasa bu yetkili servislere asla araba goturmem...

gibi bir değer var izmir'de her ilde gibi arkadaslar yetkili servbis olsa bizim işlerimiz guzle ve rahat olur.

Birde arkadas demişki Ustada hata yapabilir

Ne hatası kardeşim O zaman doktorlarda insanlara yanlış teşhisler koyup sıkıntı yaratırsa insandır hata yapabilir.Ustadır araba can tasıyor canımız allaha emanet ustada hata yapabilir diyelim.
Katılıyorum kardeşim kesinlikle... buraya yorum yapabilir mi acaba bana bir akıl falan verebilir mi daha teknik olur en azından