aracımdaki ufak sorunlar için (amortisör takozu, birkaç tıkırtı, seviye kontrolü) için bakıma götürmeyi düşünüyorum. manisadaki şendile götürdüm iki hafta önce. yola çıkacaktım seviye kontrolünü yaptırayım die. ama nerdeee!!! adamlar takmadı bile. anahtarı teslim ettim karşıdan izliyorum. aracı yol ortasından kenara çektiler. sonra ne gelen var ne giden. en son ikaz ettim de zoraki şöle bi baktılar. o da nasıl bakmak anlamış değilim. cam suyu boştu bıraktığımda. su bile ilave etmemişler, öylece geri verdiler ben ekledim. amortisör takozunu değiştirin dedim. bugün olmaz yoğunuz dediler. yola çıkıcam bi zmn verin gitmeden değiştirelim dedim ama nafile. bluetooth için fiyat alıcam binbir nazla. teybim grundig uyarmı diyorum. bakmadan uyar diyorlar. kısacası uğraşmadılar bile. araçla ilgili hiç birşey yapmadılar. bende sinir oldum çıktım servisten. bir daha da gitmeyi düşünmüyorum şendile. fiat'taki ilk servis deneyimim faciaydı diebilirim. eskiden hyundai kullanıyordum. servisinden o kadar memnundum ki herşeyiyle ilgileniyorlardı. aracı servise bırakıcak zamanım olmadığı zaman evden gelip alıyorlardı hatta. yani kısacası müşteri memnuniyeti harikaydı. şimdi izmirdeki servislerden birine gitmeyi düşünüyorum. araştırdım biraz, merkez servisi önermişler baya. izmirde hangi servisleri önerirsiniz? ona göre randevu alıp cuma günü gitmeyi düşünüyorum.