sevgili kardeşlerim arkadaşlarım :
arabayı alırken 300ytl fazla bir fark vererek arabama full oto koruma yaptırmamı öneren sevgili izmir bayimiz birmota inanarak arabamızı sözde full oto koruma yaptırdığımızı sanarak yolumuza devam ettik.oto koruma yapan firma 6 ay sonra gelin aynı işlemi bir daha yapalım böylece oto korumanız bir yıl olur dediler.iyi bizde inandık... 6 ay dolduğunda binbir güçlükle randevu alarak buğün arabamı birmota bıraktım oto koruma yapılması için.akşam arabamı almak için birmota gittiğimde arabamın sadece yıkandığını gördüm hatta yıkandıktan sonra iyi kurulanmadığı için su sızan yerlerin iz yaptığını plakaların ise sadece yıkandığını silinmediğini gördüm şaşkınlığım sürerken bir de arabaya önden bakarken ne göreyim sağ ayna altındaki plastikte gitmiş
hemen yetkili ile görüştüğümde siz böyle getirmişsiniz dedi
sinir ve asab katsayımı frenlemeye çalışırken birmot tamir kısmı şefi geldi olanı biteni anlattım.arabama ne yapıldığını sordum oda inanamadı....ne yapıldığına arabamı oto koruma yaparken arabamdan parça arttırdılar diye düşündüm.oto koruma yapan arkadaşı çağırdık şimdiye kadar gördüğüm en pişkin bir insan tavrı ile gülerek biz sadece korozyonu önledik yıkadık o kadar dedi peki bu kayıp parça ve koronmayan kısımları gösterdiğimde bu kadar dedi....İnanamıyorum ben yüksek mühendisim karşımda duran ise bana işi iteleyecek adam ve beni yaptığı kötü işe inandırmaya çalışıyor......ne söyleyebilirimki kazıklandım ama bu adam tarafından değil...çalıştırılanı tarafından bu adama iş verip müşteri önüne çıkartanda... tüm suç...
sinirlendim sadece kayıp plan ayna parçası takmalarını söyledim ve oradan ayrıldım.yoksa hiç olmasını istemediğim nahoş olay çıkacaktı..bu kadar kötü bir servis yüzünde arabadan soğudum nerede sattığım toyota servis anlayışı...
bundan böyle fiat alacak tüm silahlı kuvvetler personeli ile arkadaşlarımı uyaracağım bu konuda ve bundan böylede birmot benim için anılarda kalmıştır.arabamı değiştirene kadar ( en yakın zamanda ) şimdilik merkez fiat servisini herkese tavsiye ederim.firmayı fiata şikayet ettimbirşey değişmeyecek ama müsteri memnuniyeti konusunda gittiğim heryerde bu konuyu anlatacağım
sizleri allah korusun böyle iş yaapanlardan
yaptığı işe saygı duyan servisleri seçin.....müşteriyi ena... yerine koyanları değil
Yer imleri