Ben de daha dün oradaydım 3000 sıvı kontrolü için ama pek memnum kalmadım diyebilirim. Aracı Birmot'tan almıştım boya korumasında bir sorun için çıkışta oraya giderken bir kaza yaşadım. Orta şeritte giden bir araç bir anda sağ kapıyı açtı ve benim sol ayna indi aşağıya. Adamı yakalayamadım. Birmot'ta kaskodan taktırayım dedim. Onlarda 2-3 gün beklemesi lazım dediler Eksper görecekmiş ki sadece aynanın kırıkl olup olmadığını görmek için. Ama servis müdürü ve boya - kaporta müdürü sağolsun mekanizmada birşey olmadığını Sanayide taktırırsam daha iyi olacağını hem de kaskonun bozulmayacağını söylediler ve bir yere yönlendirdiler. 20 TL'ye halloldu işim. ve hiçbir şekilde eksilen birşey yok. Birmot'un eksileri var Merkez servise göre doğru. Fiyat daha pahalı, Aracını göremiyorsun ne yapıldığı hakkında. Ama parça lazım olduğunda Merkez servise göre daha kolay bulunuyor. Servisler de ise eğer bakım yapılmayacaksa adamlar çok fazla ilgilenmiyorlar seninle. Benim ilk izlenimlerim bunlar oldu 2 servis hakkında.