Alıntı NOZER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla hocam tartışmak anlamsız , 1.si ben arkadaş o mesajı sildiği için teşekkür ederim. 2. olarak ben ERO servisin yerinde olsa o mesaj yüzünden sırf yapmazdım.(Kendi adıma söylüyorum)

Yanlış anlamayın cidden 2,5 ay geçmiş aradan belki ilk olduğunda gelmiş olsanız bu kadar problem yaşanmıcaktı.Şimdi siz mağdur karşı taraf mağdur eden ki bu forumda çok müşterisi olan bi abimiz.Dediğiniz gibi çoluğuna çocuğuna ekmek götürüyor bu insan.Ama sizdeki ihmalkarlıktan doğan bi zarar ise bunu ERO'ya mal ediyorsanız vebalini nasıl ödiyeceksiniz ?Birde işin o boyutu var.

Neyse Erhan abi halledicektir diye tahmin ediyorum.Umarım iki tarafada minimum seviyede zararla kapanır bu olay.Önce iletişim bozukluğumuzu giderelim derim ben.Eğer yapılacak birşey varsa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ; biz zaten konu değil web sitesi açarız.Ama önce buraya adamın ekmeğine mani olucak bişi yazmamak gerek derim.Kendi düşüncem.Ben bu saatten sonra Ero ya gidersem şayet Erhan abiden başkasına anahtar vurdurtmam.Onuda buradan belirteyim.
Hocam; "Yanlış anlamayın cidden 2,5 ay geçmiş aradan belki ilk olduğunda gelmiş olsanız bu kadar problem yaşanmıcaktı.Şimdi siz mağdur karşı taraf mağdur eden ki bu forumda çok müşterisi olan bi abimiz.Dediğiniz gibi çoluğuna çocuğuna ekmek götürüyor bu insan.Ama sizdeki ihmalkarlıktan doğan bi zarar ise bunu ERO'ya mal ediyorsanız vebalini nasıl ödiyeceksiniz ?Birde işin o boyutu var."---> Öncelikle şu noktaya açıklık getirelim. araç hararet sonucu böyle bir sıkıntı meydana gelmiş, sabah çalışmalarından başka da bir sıkıntı gözlemlenmemiş. ben nereden bileyim ki işlerin bu safhaya geleceğini ? benden kaynaklanan bir hata var ise diyorsunuz ben ne yapabilirim de contayı yakabilirim? en son bakım ero da yapılmıştı 129500 de bende dün 139000 de birmotta yaptırdım ve sordum bu neden olur diye bi kontrol edildi araç conta yakmış.

diyorsunuz ki neden önceden söylemediniz ? bakın, isterseniz bu forumda isterseniz motorcu tanıdığınız ustalara sorun dizel araçlarda sabah çalıştırmalarında beyaz duman atması normal deniliyor. bende bu yuzden uzerine gitmedim ama benmki farklı bir durummuş ben nerden bileyim ?

Ben Erhan usta ile konuşurken, kendisine yemin ederek söyledim ki, sizin aracımı yapmanız tamir etmeniz için bu konuyu açmadım diye. Sanıyorum ki sizin yazdıklarınızı ERO servisde düşünebilir. !

Erhan usta yogunlugundan sebeb bakamadı benim aracıma, bunuda belirtmek isterim. Araca bakan güngör ustadır..

yinede yazdıklarınız için teşekkür ederim..