114 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Ero Servis Hakkında - Okumayan Kalmasın..!

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    erol beyaz
    nightblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 33

Selam; Ero Servisin kendisini savunma şeklidir !!! DİKKATLE OKUYUNUZ...

"arkadaşlar hayırlı akşamlar
    yaklaşık bir buçuk senedir forumunuzu uzaktan takip ediyorum
    vaktim olmadığı için aktif olarak girmedim
    geçen bir buçuk sene içinde forumdan servisimize gelen arkadaşlara her konuda yardımcı olmaya çalıştık...çokta iyi dost olduk
    şimdiye kadar kimseyi kırmadığımızı umuyorum
    bizler insanız hepimiz hata yapabiliriz, doktorlar bile ameliyattan sonra insanların karnında neler unutuyorlar.
    16 senelik bir FIAT geçmişim var istanbulun en iyi servislerinden birinde çalıştım. 11 senesi servis danışmanı olarak
    yetkili servislerde bile nelere şahit oldum önden hasarlı bir arabayı pastası cilası yapılıp tertemiz bir şekilde (RADYATÖRSÜZ) olarak teslim edilip çekici üzerinde geri geldiğine bile...
    gelelim bizim egr işine
    temizlik sonrası arkadaşın isteği üzerine termostat hortumunun fabrikasyon kelepçesini taktık (orjinal kelepçelerde bir kere açıldımı eskisi gibi kolay kolay tutmuyor.)
    neyse kelepçe fsm de yerinden atıyor ve hararet ikazı yanıyor
    bizde işimizin arkasında durup fsm ye gidiyoruz hortumu takıp suyunu koyup aracı teslim ediyoruz sonra ben arkadaşa telefon açıp bir sorun varmı diye soruyorum arkadaş bişey yok diyor
    3-5 gün sonra çıkan sorunu çevresindekilerle paylaşıp hatta bir tanesi birmottan arkadaşıymış hepsi hem fikir hepsi normal diyor
    bizi neden aramamış
    bir kelepçenin bile orjinalliğine takılıp değişmesini istemeyen bu arkadaş
    2,5 ay bu sıkıntıyı her sabah çekip buda yetmemiş gibi
    ver elini bodrum ,antalya izmir toplam 6000 km yol yapmış (bunuda dün telefonda kendisi söyledi bana )
    silindir kapak contası yanık bir arabada su kalmaz arkadaşlar ,eksilen suyuda göremezsiniz eksoz gazıyla beraber çıkar gider
    suyun eksiliyormu diye soruyorum, yok eksilmedi 2,5 ay önceki gibi duruyor dedi, dün görüştümüzde
    yağı eksiliyor dedi ,yağ eksilten motorda eksozundan mavi duman atar
    ısınınca bile beyaz duman atmaz
    bu arkadaş yazdığı yazıda bizden öyle bahsediyor ki sanki bizde veba varda aman gitmeyin sizede bulaşır der gibi
    aman duymayan kalmasın kimse gitmesin diyor , sonrada kimsenin ekmeğiyle oynamıyorum diyor
    kendisi telefonda pazartesi gelmeyi kabul ediyor
    hiç güvenmediği bir yere tekrar nasıl arabasını teslim edecek bilmiyorum
    bu seferde şanzımanı bozarsak ne olacak
    arkadaşlar ben bu arkadaşa yazdıkları ve sildikleri yüzünden yardımcı olma konusunda çok kararsızım
    bizi tanımayan arkadaşlar için söylüyorum ne olur bizi yanlış tanımayın
    ama bu arkadaş pek yardımı haketmiyor gibi
    aldığım 150 tl sinide iade edeceğim
    yazdıklarım için beni kınayanda olabilir haklı görende ALLAH hepinizden razı olsun
    aranıza kabul ederseniz bundan sonra vakit buldukça foruma girmeye çalışacağım umarım sizlere yararlı olurum
    bu arada şunuda belirteyim servisten ve dışarıdan herhangi bir ortağım yoktur ,biraz birikmişim vardı birazda kredi çektim servisi devren kiraladım
    krediyide hala ödüyorum...
    vaktinizi aldım hakkınızı helal edin"

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Erhan bey;

Kendinizi aklama çabasına düşmüşsünüz, aramızda konuşulanları farklı boyutta değerlendirip burada konu açmışsınız; Sonuç olarak forumdan bir arkadaşımız size yardımcı olmuş ve sahte üyelik ile foruma girer girmez soluğu burada almışsınız..

sizinle telefonda yaklaşık yarım saat konuştuk biliyorsunuz, ben size yemin ederek söyledim ki; aracıma bakmanızı için sizinle konuşmuyorum diye... Demek ki algılayamamışsınız. Zaten siz bana getir bakalım dediniz. ve 150 tl afiyetle yer yazısını silin dediniz. bende ona istinaden ve kişisel hakkınıza tecavüz olduğundan sildim. ! sinirle size yazmış olduğum bu mesajdan sonra hakkız olup forumda herkesin görebileceği şekilde özür de diledim.

Merak etmeyin, Aracımı size getirmeyeceğim. Doktorlar da hastanın karnında neler neler unutuyor açıklaması da sizin yapabileceğiniz bir açıklama değil kusura bakmayınız... Böyle bir olay olduğunda eğer sizin haberiniz oluyorsa orada büyük bir sıkıntı olduğu anlamına gelir. sonuç olarak bunları anahaber bültenlerine taşıyan normallik değil anormalliktir.
    hatanızı bu şekilde örtpas etmeyiniz.
    Ramazan ile birşey konuştuk kendisi benimle aynı mesleği paylaşıyor. her işin affedilemez hataları olabiliyor. örneğin bu siteyi yapan arkadaşın tek tıklama ile bütün web sitesini çökertmesi sanırım kabul edilemez bir hata olur. İşte buda ona benzer, aracın can damarını kontrol etmezseniz sonuç bu olur malesef... diyorsunuz ki, ben orjinal kelepçe takmanızı istemişim.

hocam lütfen; çocuk kandırmayalım, ben egr ve manifold temizliği yaptırıcam, aracın neredeyse bütün hortumları sökülecek tekrar takılacak tutturucam orjinal kelepçe diye üstelik siz bana söylemişsiniz iyi tutmuyor diye. sanırm buna forumu okuyan herkes gibi kimse inanmaz..!

Sonuç olarak, merak buyurmayınız, yine Ramazan ile telefonda konuştuğum gibi size olan güvenim tamami ile sarsılmıştır. bu benim kişisel problemim. Forumda herkes durumun ne olduğunu görecek kadar aklı başında insanlardır..

Ben sizin sayenizde aracımın contasını yaktım. bu aşikar... bunu başka servislerde ne gerekiyorsa da yaptıracağım.. ama bana ve bu foruma çok büyük tecrübe olduğu kanısındayım....

Herkese Saygılar...
    Konu nightblue tarafından (14/09/2012 Saat 11:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: DAHA ANLAŞILIR
    INCREDIBLE