Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Servis rezilliği (ARY OTO)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ilker varol
    etcpass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Işıltılı Siyah
    Edilen teşekkür: 1

Bilgilendirme Servis rezilliği (ARY OTO)

Bundan 32 gün önce, önden hasarlı aracımı yaptırmak üzere, Fiat yetkili servisi ARY OTO ya götürdüm. Aracı buradan aldığım için servis de işlerin biraz daha hızlı olacağını düşündüm fakat hata yaptığımı ilk dakikada anladım. Öncelikle 2 saatte bitmek bilmeyen bir prosedürler zinciri yaşadım. 10 dakikalık işlemleri tam 2 saat boyunca bitiremeyen, ne yaptığını bilmeyen bir servis yetkilisi ile muhatap oldum.

Normal hakkı maksimum 20 gün olarak gördüğüm hasar/onarım kısmındaki aracım 32 gün geçmesine rağmen hala onarım aşamasında ve servis yetkisinin aracı bana ne zaman teslim edebileceğini bile izah edemiyor. En son dün yaptığım görüşmede bağırıp çağırmamla servis müdürünün araya girmesiyle Perşembe günü aracı bana teslim edebileceklerini söylediler.

Diyeceğim şudur ki; olurda Allah kaza bela vermesin, böyle bir olay yüzünden bu servise yolunuz düşer ise, 2 günde bir servise gidip oradaki vatandaşları sıkıştırmanız ve cazgırlık yapmanız gerekir ki aracınızın işlemleri zamanında bitsin.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

asil suna
    asil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35evh87
    Edilen teşekkür: 807

geçmiş olsun üzücü durum.bu kadar kaliteli markaya binmenin avatajı bunlar galiba fıat yetkilileri okur umarım..

panda 1.2 dnaymic
    grande punto 1.3 active
    fiorino 1.3 emotion
    bravo 1.6 dnaymic

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ziyaretci040
    Ziyaretçi Ziyaretci040 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bunları okuyacaklarını sanmam . Abi istanbuldaysanız yetkili servis olarak avrupada haliç oto , asyada karden oto. tavsiyelerim arasında.Özel servis olarakta erhan abi ero servis....

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

Herkes fiat servislerine laf edip duruyorda diğer markaların yetkili servislerine gittiniz mi hiç ?
    Bi önceki aracım renaulttu ford aracımız vardı onu değiştirdik toyota kullanıyoruz 4 farklı markanın servislerinede gittim sadece toyotanınki güzel ondan sonra fiat ın servisi reno ve ford 5 para etmez sanayiden beter tecrübeyle sabit

Şu an ankarada bi yetkili servise gidiyorum gayet ilgililer aşırı derecede memnunum önemli olan iyi bi yetkili servise gitmek

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Emre Emre
    Human Rogue (WoW) bvulgari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 186

Alıntı Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes fiat servislerine laf edip duruyorda diğer markaların yetkili servislerine gittiniz mi hiç ?
    Bi önceki aracım renaulttu ford aracımız vardı onu değiştirdik toyota kullanıyoruz 4 farklı markanın servislerinede gittim sadece toyotanınki güzel ondan sonra fiat ın servisi reno ve ford 5 para etmez sanayiden beter tecrübeyle sabit

Şu an ankarada bi yetkili servise gidiyorum gayet ilgililer aşırı derecede memnunum önemli olan iyi bi yetkili servise gitmek
    Gitsek nolur gitmesek nolur..Burda fiat ın servisini yazmıs arkadaş.. kalite standardı bellidir ..Daha kötüsü de var demek bahane mi yani..
    Yazmayın şöyle saçma sapan savunulacak kısmı olmayan şeyleri konuyu yok ford muş yok bilmemneymiş diye yaa..
    This is not personel, just business..

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

merkeze şikayet edin bence...
    Keyif BMW'Dir...

11. Bu mesajı için 2 kişi takres'ye teşekkür etti:

KEREM Uçgunoğlu
    M@GIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 346

geçmiş olsun. Üzücü olaylar yaşamışsınız.
    Durumu müşteri hizmetlerine aktarın ve servise en düşük puanı verin.
    Bu sayede diğer insanlar madur olmasınlar.

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp
    dogus618 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557
    Edilen teşekkür: 355

Toyota servis muhtesem hasarli toyotamizi birsktik ve bana15 gun dediler teslim suresi 11 gunde teslim ettiler ve iscilikleri kaliteli toyota servis olarak bence kaliteli

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hala bu servisi kullanan var mı?

bilmeyenler için, ben bunları yaşadım; https://forum.grandepuntotr.com/gene...-hikayesi.html

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

serkan ....
    drive italian Nokta. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34 TT 5233
    Edilen teşekkür: 237

Ary otomotivmi allah göstermesin
    Bana kiradan dönen hurda araçlarını orj diye kaktırmaya çalıştı adamlar ya bide yetkili servis olacklar alayı fason bunların siz siz olun sakın bu servise gitmeyin

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

suat taner
    lionT-JET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 233

kaporta boya işi için hiç bir servisin önünden gecmem...

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ilker varol
    etcpass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Işıltılı Siyah
    Edilen teşekkür: 1

Dün yaptığım bir kaç piyasa araştırmasında bu servisin iş bilmez bir servis olduğunu anladım, burada yorumda bulunan arkadaşların yorumlarından da servisin hiç kimsede iyi bir izlenim bırakmadığını gördüm. Bir dahada önünden geçmem.

Bakalım bugun arabayı teslim edeceklermi, etselerde bu adamların işciliğinden şüphe duymaya başladım şişirip vermezler inşallah aracı.

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı etcpass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün yaptığım bir kaç piyasa araştırmasında bu servisin iş bilmez bir servis olduğunu anladım, burada yorumda bulunan arkadaşların yorumlarından da servisin hiç kimsede iyi bir izlenim bırakmadığını gördüm. Bir dahada önünden geçmem.

Bakalım bugun arabayı teslim edeceklermi, etselerde bu adamların işciliğinden şüphe duymaya başladım şişirip vermezler inşallah aracı.
    ben çekmeköy'de oturuyorum, evime yakın diye aracımı oradan almıştım, servise gitmek felan kolay olur diye, tövbe bi daha geçmiyorum önünden. her ne kadar uzakta olsa maltepe medos otomotive gidiyorum.

Ziyaretci037
    Ziyaretçi Ziyaretci037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anadolu yakasindaki herkese Medos Otomotiv'i tavsiye ederim..

Simdiye kadar bir cok kez gittim ve her seferinde memnun ayriliyorum..

'ı kullanarak HTC HD 2'den gönderilmiştir.

Faruk İleri
    Punto'cu LEO farukileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    B-112-KMX
    Edilen teşekkür: 392

Sarıyer tarafında Haliç Oto'ya gidemeyenler varsa Birmot İstinye de gayet iyi çalışıyor; yeni olmasının yanında personeli de gayet iyi ve zamanında arabayı teslim ediyorlar

LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.

Yalçın OYNARGÜL
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. coll34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 417

geçmiş olsun bu ary oto müşteri kaçırmak için elinden geleni yapıyor sanırım avrupa yakasında haliç otomotiv, yakup otomotiv, fırat otomotiv tavsiye ederim, haliç otomotiv servis şefi babam oraya giden arkadaşlara torpil yaparım

Kubilay S.
    akss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 0

2010 ağustosta aracımı Ary'den aldım.Dynamic+asist modeli o sıralar kimsede kalmadığı için ve en iyi fiyatı verdikleri için tercih ettim.Bayramdan sonra alırım diye tahmin ederken arefe gününe yetiştirdiler aracı.Araca bindim kontağı çevirdim, dedim bundaki benzin yeter mi yola,yeter dedi servisdeki eleman kendinden oldukça emin bir şekilde.Ary'nin bahçesinden çıktım ve araba durdu ...Bir sinirle döndüm servise gerisini hatırlamıyorum.Servisinin ciddiyetsiz oluşunu ilk günden öğrenmiş oldum böylece.

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toyota servis muhtesem hasarli toyotamizi birsktik ve bana15 gun dediler teslim suresi 11 gunde teslim ettiler ve iscilikleri kaliteli toyota servis olarak bence kaliteli
    Alıntı akss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2010 ağustosta aracımı Ary'den aldım.Dynamic+asist modeli o sıralar kimsede kalmadığı için ve en iyi fiyatı verdikleri için tercih ettim.Bayramdan sonra alırım diye tahmin ederken arefe gününe yetiştirdiler aracı.Araca bindim kontağı çevirdim, dedim bundaki benzin yeter mi yola,yeter dedi servisdeki eleman kendinden oldukça emin bir şekilde.Ary'nin bahçesinden çıktım ve araba durdu ...Bir sinirle döndüm servise gerisini hatırlamıyorum.Servisinin ciddiyetsiz oluşunu ilk günden öğrenmiş oldum böylece.

Toyota güzel diyenlere; i20 yi almadan önce yaris düşündük toyotaya gittik ne ilgilenen ne bakan ne hoşgeldin diyen sanki zorla araç satışı yaptırıyorlar. zaten segmentine göre her aracında +5000-8000 TL arası fazla istiyor... Tamam Yalın Üretim ve Yönetim kavramlarını dünyaya pazarlasalarda benim gittiğim servis ve satış rezalet ötesi idi....

Benzin meselesine gelince aynı durum ben araç alırkende vardı... 0.200m gider yazıyordu yol bilgisayarında... bundan dolayı yanıma satış danışmanını alarak benzinciye gittim... Eğer kalırsa yolda tek başına itelersin benzinciye aracı dedim... Nerdeyse değil benzin yağını suyunuda ilerde biz alırken koyarız bu gidişle ki ben şüphelenmiyor değilim sıvıların hepsi tas tamam mı kontrol etmek gerek...

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Alıntı karizmatik_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toyota güzel diyenlere; i20 yi almadan önce yaris düşündük toyotaya gittik ne ilgilenen ne bakan ne hoşgeldin diyen sanki zorla araç satışı yaptırıyorlar. zaten segmentine göre her aracında +5000-8000 TL arası fazla istiyor... Tamam Yalın Üretim ve Yönetim kavramlarını dünyaya pazarlasalarda benim gittiğim servis ve satış rezalet ötesi idi....

Benzin meselesine gelince aynı durum ben araç alırkende vardı... 0.200m gider yazıyordu yol bilgisayarında... bundan dolayı yanıma satış danışmanını alarak benzinciye gittim... Eğer kalırsa yolda tek başına itelersin benzinciye aracı dedim... Nerdeyse değil benzin yağını suyunuda ilerde biz alırken koyarız bu gidişle ki ben şüphelenmiyor değilim sıvıların hepsi tas tamam mı kontrol etmek gerek...
    Toyota vosvos pejo bu tür firmaların satış ve servis temsilciliği büyük şehirlerde bile Fiat ve renoya nazaran çok çok daha az sayıda olduğu için kapıdan girince hoşgeldin bile demiyorlar. Kendilerince ''süper markayız'' nasıl olsa alırlar triplerindeler. Ben de illet oluyorum böyle anlayışlara. fiat ve reno satış ve servis sayısı fazla olduğundan 10 servisten 1 tanesi iyi çıkabiliyor. Seçenek sayısı artıyor.

Bir de servis şikayetimizi ve memnuniyetimizi fiat merkeze bildirmek lazım.

mehmet yilmaz
    iskmehmet1975 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    52 AR 675
    Edilen teşekkür: 16

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    toyota vosvos pejo bu tür firmaların satış ve servis temsilciliği büyük şehirlerde bile fiat ve renoya nazaran çok çok daha az sayıda olduğu için kapıdan girince hoşgeldin bile demiyorlar. Kendilerince ''süper markayız'' nasıl olsa alırlar triplerindeler. Ben de illet oluyorum böyle anlayışlara. Fiat ve reno satış ve servis sayısı fazla olduğundan 10 servisten 1 tanesi iyi çıkabiliyor. Seçenek sayısı artıyor.

Bir de servis şikayetimizi ve memnuniyetimizi fiat merkeze bildirmek lazım.
    bence mesele markalarda değil,o işletmelerde çalışan bizimkilerde...her işimiz türk işi abi,italyan mı diyor üz müşterileri diye yada alman mı,japon mu? Mesele türkiş mantık,uyduruk kaydırık iş yapan millete döndük

Sayfa 1/2 12 SonSon