Geçmiş olsun aracınızı nasıl onarmışlar işçilik iyi yapılmış mı?
Kavga gürültü, sonunda araçı 45 gün sonra servis müdürünün semtime kadar getirmesi ile teslim aldım. Aracı alırken servis müdür ile yaptığım sohbette; aracımın puntonun son serisinden olduğu için tamponun eski serilere göre farklı olduğu ve fiat tarafından bu serinin yedek parça üretimine geçilmediği için araçın yapımı geçikti gibi bir sebep saydı.
Yani onlara göre çoğu insanın fiat tercih etmesindeki birinci nedeni olan yedek parça imkanı ve parça sıkıntısı olmaması nedeni, tırıvırı..
Fazla söze gerek yok; yaşanan süreç ortada bu servisi kullanmak isteyen arakadaşların kulağına küpe olsun. Ben şahsen 200 metre yakınından geçmem..
Konu etcpass tarafından (20/07/2012 Saat 09:54 ) değiştirilmiştir.
Geçmiş olsun aracınızı nasıl onarmışlar işçilik iyi yapılmış mı?
çoğu markanın bazı servisleri sıkıntılı bana göre servisi işleten patron, müdür vs. sorumlu kişilerin ciddiyetsizliğinden kaynaklanan durum, geçen yaz baldızıma dizel opel corsa alındı full paket araç 3 ay sonra kapı cam kenar çıtaları boya akıtmaya başladı, mesleğim gereği aramın en iyi olduğu opel yetkili servisine aracı çektim ( odak opel topkapı ), garantiye başvuruldu ilk kez yaşanan sorun olması nedeniyle 3 gün bölge müdürünün gelip aracı incelemesini bekledim, 3 gün sonunda sabah saat 11:00 sıralarında bölge müdürünü, servis müdürü ve hasar şefi elimden zor aldı çıtalar değişti ama kavga gürültü ile her markada bu sorunlar var odak son derece iyi şekilde ilgi alaka gösterdi opel merkez garantiden değiştirmezse ben kendi stoklarımdan değiştirip mağdur etmicem dedi ama derdim opelle idi sonrasında bir çok defa general motor ve araştırmacı firması aradı servis dışında bölge müdürü ve general motorun teknik konularında ilgilenen şahısları şikayet ettim
45 gün sonra servisden aldığım araç ile yazlığa gitmek üzere yola çıktım. Yola çıkara çıkmazda araçtan ses geldiğini fark ettim. Araçtan az çok anladığım kadarıyla sesin aks bilesınden kaynaklandığını fark ettim.
yani herhangi bir mekanik ustasının teker döndürmesi ile fark edebileceği bir arızayı fark edilememiş bana verilmiş. Aklıma direk araçın kontrol edilmeden bana teslim edildiği geldi. Nitekimde dün servise gittiğimde araçın işlemlerinden sonra kontrol edilmeden, test sürüşü yapılmadan bana verildiğini anladım. Mekanik ustasınında araçın kontrol etmesinden sonra sıkıntının aks bilyesinden olduğu anlaşıldı.
Bir araç 45 gun servisde kalıyor, motor komple sökülüyor, takılıyor, ıvır zıvır bir dunya parça değişiyor ama işlemlerin sonucunda test sürüşü yapılmadan bana teslim ediliyor. Yolda başıma başka bır sıkıntı gelse uzun yolda mağdur olsam, ölümle sonuçlanan kaza yaşasaydım bunun sorumlusu kim olurdu diye servis müdürü diye ortalarda gezen vatandaşa sorduğumda bana haklısınız abi diyebildi sadece.
Dün akşam fiat.com.tr durumları anlatan uzun bir mail attım. Bir sonuç alırsam (ki hiç sanmıyorum) burdan paylaşırım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri