Alıntı karizmatik_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Toyota güzel diyenlere; i20 yi almadan önce yaris düşündük toyotaya gittik ne ilgilenen ne bakan ne hoşgeldin diyen sanki zorla araç satışı yaptırıyorlar. zaten segmentine göre her aracında +5000-8000 TL arası fazla istiyor... Tamam Yalın Üretim ve Yönetim kavramlarını dünyaya pazarlasalarda benim gittiğim servis ve satış rezalet ötesi idi....

Benzin meselesine gelince aynı durum ben araç alırkende vardı... 0.200m gider yazıyordu yol bilgisayarında... bundan dolayı yanıma satış danışmanını alarak benzinciye gittim... Eğer kalırsa yolda tek başına itelersin benzinciye aracı dedim... Nerdeyse değil benzin yağını suyunuda ilerde biz alırken koyarız bu gidişle ki ben şüphelenmiyor değilim sıvıların hepsi tas tamam mı kontrol etmek gerek...
Toyota vosvos pejo bu tür firmaların satış ve servis temsilciliği büyük şehirlerde bile Fiat ve renoya nazaran çok çok daha az sayıda olduğu için kapıdan girince hoşgeldin bile demiyorlar. Kendilerince ''süper markayız'' nasıl olsa alırlar triplerindeler. Ben de illet oluyorum böyle anlayışlara. fiat ve reno satış ve servis sayısı fazla olduğundan 10 servisten 1 tanesi iyi çıkabiliyor. Seçenek sayısı artıyor.

Bir de servis şikayetimizi ve memnuniyetimizi fiat merkeze bildirmek lazım.