Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bekircim alınma sen arkadaşların itirazı sana değil fiat bayilerine..arkadaşların gerçekten bun konuda canı yanmış ondan kaynaklanıyor yoksa olayın seninle alakası yok kardeşim sen herzaman açık yüreklilikle yorumunu ve bilgilerini bizlerle paylaşabilirsin..bende duymuştum fabrikadan hafif kusurlu çıkan yada tırda başına birşeyler gelen araçların boyanarak müşteriye satıldığını..marka ismi vermeyeyim bir arkadaşım ünlü bir firmanın il sorumlusu o anlatmıştı fakat müşteriye biz söylüyoruz demişti ve onun için 4-5 lira ucuza veriyoruz demişti..
Evet olması gereken o bazı aksesuar,kasko,bakım,boya koruma ikramları yada araçta bayinin yapabileceği limitlerden daha fazlası indirim yapılarak satış gerçekleştirilebilir.. Aracın hasarlı olduğu müşteriye söylenir ya kabul eder ya kabul etmez... Benim arkadaşımın da başına geldi hemde çok büyük bir firmada araç değişim talebi kalemine Fiat markası için bakan tek insan var. Umarım istenilen sonuç alınır bende öyle olsun isterim... Ama ben bildiklerimi ve duyduklarımı söyledim...