Alıntı Backer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kadar gerginlik yaratcak birşey yok. Yorum yapmam olur biter Burda ben ne fiat ı nede bayiyi savunuyorum.. Sadece yarın muhattap olacağı insanların ona vereceği cevabı dile getiriyorum.. O eğitimde bu cevabı aldığımda bende çok sinirlenmiştim nasıl yaparız böyle birşeyi diye ama burda beni günah keçisi ilan ettiniz. Teşekkür ederim İyi forumlar... Başına bu iş gelen arkadaşım sanada geçmiş olsun... Umarım arkadaşların dediği gibi bir sonuç yakalayabilirsin....
Bekircim alınma sen arkadaşların itirazı sana değil fiat bayilerine..arkadaşların gerçekten bun konuda canı yanmış ondan kaynaklanıyor yoksa olayın seninle alakası yok kardeşim sen herzaman açık yüreklilikle yorumunu ve bilgilerini bizlerle paylaşabilirsin..bende duymuştum fabrikadan hafif kusurlu çıkan yada tırda başına birşeyler gelen araçların boyanarak müşteriye satıldığını..marka ismi vermeyeyim bir arkadaşım ünlü bir firmanın il sorumlusu o anlatmıştı fakat müşteriye biz söylüyoruz demişti ve onun için 4-5 lira ucuza veriyoruz demişti..