Aracımı park ederken ağacın kesilmiş olan dalına çarparak arka cam patladı ve camla birleşen alt kısım biraz içeri girdi. Kasko yaptırmıştık bir kaç gün öncesinden ama bir kaç sorun çıktı. Fiat pınarbaşına (terminal karşısındaki) götürdük eksper aracı yapın demiş ve gitmiş. görevlilerde aracı sökmeye, sipariş vermeye başlamışlar daha sonra durun yapmayın demiş sigorta şirketi. durdurmuşlar. Araç sökülmüş bir halde duruyordu.gittim oraya 1.800.00 tl hesap çıkardılar. Kasko şirketi karşılayacak nasıl olsa diye adamlar pimine kadar herşeyi ücretlendirmişler. benim aracımın amblemide sağlam, punto yazısıda, sileceğide adamlar bunları dahi ücretlendirmişler. Bizde vazgeçtik yaptırmıcaz dedik. Sökme parası ve ekspertiz ücreti olarak 150.00 tl istediler. karşı çıktık. Al aşşa ve yukarı 100.00 tl ye indirdik..ama birde ne görelim bizim 5.kapıyı (bagaj kapısını) depolarında bunlar kasko karşılayacak diye balık istifi misali gelişi güzel koymuşlar.kapağın uç noktasının iki tarafının boyası zedelenmiş.Araçları neden bu şekilde muhafaza ediyorsunuz dedik.Biz öyle her aracın parçasını güzelce koyacak olsak burada bir sürü yer lazım dedi..1000 kişide 1 kişinin kaskosu karşılamıyor dedi dedi. Bende 1 kişi dahi olsa sen özen göstereceksin dedim. hem aracımıza hasar verdiniz hemde 150.00 tl istiyorsunuz dedik..kaskocunuzla görüşün diyerek başından defettiler. Bizde lanet olsun dedik 100.00 tl verdik çıktık. Benden size tavsiye Fiat Pınarbaşına (terminal karşısı) gitmeyin derim. Aracımı Sanayide cüzzi bir fiyata yaptırıyorum. ********** salı günü aracımı yeni sanayide internetten tesadüfen bulduğum kutsal oto servisine götürdüm. Daha öncedende email atmıştım aracımın fotosunu bunda ne varki yaparız dedi. Ama Antalya fiat pınarbaşı öyle demedi hemen değiştirmek lazım diyorlar. Az öncede aracımı aldım hiçbir fark göremedim aracımda helal olsun süper yapmış. Pınarbaşı bana orjinal fiyatları olmak üzere 1800.00 tl söyledi. Kutsal otoya kaporta,boya,5.kapı camı olmak üzere 390.00 tl para verdim. 1400.00 tl cebimde kaldı. Antalya fiat pınarbaşını kınıyorum.